〔逃脫9〕請選擇目的地:

1001 回覆
142 Like 4 Dislike
A. 「離開才能生存......」
繼續口循佢
B. 「剩餘的時間你想做什麼?」
郭: 「我只想生存久一點」
.....

C. 「就是這樣?」
郭: 「就是這樣」
......

D. 告訴他金毛與鏡子的事
少個隊友 唔考慮
E. 強拉他離開
廢主郁親手一定輸 分分鐘扣血/有動靜引怪
F. 獨自離開課室
唔會簡
佢當然唔會在意文雀生死
但個計劃入面應該唔需要我地死埋先有得扳倒學校我意思係喺清0攬炒時搵機會走/求生,同佢互相利用而唔係盡信佢

但最尾係要文雀犧牲去破壞呢個地獄嘅話
都真係要考慮下 好唔捨得呢條廢柴
咦 話說 係咪仲未見到倫仔個樣
你估強拉佢會唔會順手睇到佢個樣
你都幾撚癲下 有冇資格係你定奪架咩
咁撚左膠都唔屌得
confirm左係佢 唔太在意個樣
同埋強拉來講 我都係唔太相信文雀身手
失手俾人推咗落樓梯就好玩
你起佢底啦 佢和理非黎
比我講中佢 鳩叫爆買黃店當自己有付出 做風紀捉”鬼” 就嬲
唔講咁多啦
本身都係想睇下故 係見到啲人判官上身又紅字cap圖起底 以為自己好撚型咁呢下頂唔順
又一件,開過post話手足condom,起底BLOCK,繼續講故
我睇個故無啦啦比人咬 痴線
綜合返,集中票源A?
上面某啲會員 我都唔buy佢地諗法/甚至比佢地屌過
但玩呢啲po拗撬難免 無須人身攻擊

真係好唔啱聽嘅就block啦 唔好嗌交浪費版面
我覺得都係A最理想
大家玩驚就玩驚啦
打安全牌嘅歸票A
你癲完未
觀點同你唔一樣=玩爛個故
意見唔同=藍絲五毛
btw分享夢境
今朝半夢半醒時見到自己係主角 同郭倫講野時突然有聲喺外面傳來
最後兩個人頂住道門冇比隻野入來跟住過左一陣就兩個一齊衝天台

唔知會唔會好似獅子巴咁樣預言左
其實冒險牌都冇咩揀 E?
文雀邊有咁勁可以擋門
Remind下輪就起身第3rd
好熱血,唔知成唔成功R人呢
其實我係始終好執著點解佢夜晚唔應機 夜晚可以活動幾多 講幾多野 得返兩日啲時間一定要用盡佢 包括夜晚

anyway 我諗都係AD之爭?
A 個人嚟講 起碼我自己唔buy口號式但自己都冇plan嘅呼喚 我聽到會反白眼 但唔知倫仔受唔受 好彩嘅話佢就算唔加入 都會再比hints嘅

D 一來想倫仔多條路 二來更想睇下佢對鏡嘅認識係點 定係聽完後一笑置之 攞嚟斷絕我地對入鏡嘅幻想都好

理性啲講 我地要諗嘅係 點樣可以攞多啲hints A似有hints多啲 (雖然D都可能有hints 就會打到boss果陣入鏡work唔work

個人會投D嘅 都想倫仔有多條後路 雖然個對話係咪真係有啲哂左呢
個人意見 勿屌
我覺得講A係冇意思 畀唔到希望人
而我覺得講D可以吸引到佢嘅注意力同燃點佢希望
可能問完就要扮去禮堂
但之前有經驗 可以問兩句
希望今輪有資訊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞