〔逃脫9〕請選擇目的地:

1001 回覆
142 Like 4 Dislike
但要注意 金毛害過阿倫佢地
入3A避,好似之前咁?
個人無意願拉佢入隊
講D會少擔心跳左好多時間
如無意外就係
E:帶阿倫去3A避左先啦
其實有樣嘢諗緊,最新加咗Rule 5不准躲藏,有啲擔心而家開始Prefect會入房搜人落去,到時就GG⋯⋯

如果真係發生呢種情況,要諗定係直上天台定係去圖書館,定其他地方。
但倫仔應該對金毛冇咩好感 D對佢來講應該唔太開胃 而佢對金毛嘅認知都未必太深,佢連金毛入左鏡都唔知 我諗佢對鏡呢件事應該都俾唔到咩資訊
而且入鏡所需嘅方法一旦係繁複而需要更多道具 我地就GG

反而A拉下佢可能仲動搖到

不過 我都唔太反對D嘅 大家全票D嘅話就睇下跟住佢會點應啦
賭巴咁遲先出聲
我想歸票即刻走去天台啦
你唔講我都唔記得

D--
你詳細地告訴了郭倫有關金毛的訊息。

「吓?咪玩啦,仲嫌佢害得我地唔夠金?」

郭倫離開了。

白費了很多時間和唇舌呢...

但係我哋無問到點入鏡
應該唔會 佢地都要守規
不得胡亂進入房間

同埋不准躲藏我嘅理解係針對廁所/5樓之類
1rd r左倫傾計
2rd 離開班房,3樓
3rd 4樓
4th 5樓
5rd 天台

如果唔哩得3a,輪次推得愈遲愈危險
推即刻離開
我覺得未必 如果啲rules係咁執行嘅話 佢第一個rules聽鐘聲落禮堂就已經要逐間逐間捉啲唔落嘅人落去?
樓梯已經會撞到正 除非我地第一步就走 如果唔係都係要去3A
如何係咁哩喺自己班房無人拉到你落去啦
邊得黎阿倫尋日果句「你唔走就俾人拉落去」呢
又係,的確要諗下。
話時話,宇宙角安發好似係見要用先加,針對5樓廁所
唔係既話冇咩可能上到天台,捉硬吞精
純粹出game+寓意角度
回顧之夢
Day4 紙條->大洞->離開->3/f->3d
第五步仲見到糾察喺自己班房

都係果句愈遲走愈危險
一捉左落禮堂就同天台說再見
啱啱吞精狀態最差應該行唔到幾步路
就咁睇絕對唔建議揀D

我哋喺5樓廁所嗰刻冇問到就可以當係放棄咗入鏡路線,呢刻再諗住食回頭草,只會卡喺中間唔上唔落,因為分分鐘已經冇辦法再聯絡到金毛

所謂比個後路option郭倫嘅講法亦都唔太make sense,佢得返一日更加冇本錢搵到金毛解鎖入鏡方法啦
+1 真係夠鐘走人
再講多句就 5round 5樓,有機會有新加風紀即中
係時候man返一次 🤟
推呢個或者A
Super bad end
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞