Lego討論區[1]

1001 回覆
26 Like 2 Dislike

準備狗衝

已經買左砌埋

Ins 定交租買?

嘩 一有大貨就平咁多
留名

準備狗衝

已經買左砌埋

Ins 定交租買?

嘩 一有大貨就平咁多

最貴見過9百幾

新手是來留名的

有冇巴打知 現時點
EGO Marvel Super Heroes 76042 The SHIELD Helicarrier

幾錢?

Stand by club offer $3350 買唔買得過?

新手是來留名的

有冇巴打知 現時點
EGO Marvel Super Heroes 76042 The SHIELD Helicarrier

幾錢?

Stand by club offer $3350 買唔買得過?

Y拍3000樓下

新手是來留名的

有冇巴打知 現時點

幾錢?

Y拍3000樓下

就生日 想買黎送比自己

新手是來留名的

有冇巴打知 現時點

幾錢?

Y拍3000樓下

就生日 想買黎送比自己

上fb group 收2500-2700 有交易

Y拍 bid緊2100最高價

新手是來留名的

有冇巴打知 現時點

幾錢?

Y拍3000樓下

就生日 想買黎送比自己

媽呀!早幾星期$3500入手!

低處未算低
邊到買batman tumbler最平
平得一蚊得一蚊

新手是來留名的

有冇巴打知 現時點

幾錢?

Y拍3000樓下

就生日 想買黎送比自己

媽呀!早幾星期$3500入手!

巴打邊度買呀,貴成千真係blacklist 得

醋間好多人識嘅舖
費事開人名啦
我又貼下車隊先
lm

低處未算低

fb見有420

低處未算低

fb見有420

頂 我6百幾入左手....
<blockquote>

低處未算低

fb見有420</blockquote>

頂 我6百幾入左手....

現時大部分440~450
<blockquote>&lt;blockquote&gt;

低處未算低

fb見有420&lt;/blockquote&gt;

頂 我6百幾入左手.... </blockquote>
現時大部分440~450

bridge tower跌到1600, 之前叫左個事1800 入, 好過意唔去
新人留名
砌左架法拉利 f40之後中左毒
啱啱買左Porsche 911好開心
同埋想問下香港同英國買邊度平d
<blockquote>&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;

低處未算低

fb見有420&lt;/blockquote&gt;

頂 我6百幾入左手.... &lt;/blockquote&gt;
現時大部分440~450</blockquote>

bridge tower跌到1600, 之前叫左個事1800 入, 好過意唔去

咁依d冇得預計既
我又貼下車隊先

未買cw 豬豬俠同hawkeye
總算叫齊人
新人留名
砌左架法拉利 f40之後中左毒
啱啱買左Porsche 911好開心
同埋想問下香港同英國買邊度平d

咁緊係英國啦, 有得儲vip point
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞