Lego討論區[1]

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
前日入手
$35

邊度買 近排搵緊啲絕版star war

ins, 我本來見到有兩隻,諗住行個round先買,點知一隻無左,啦啦臨買左最後一隻,再行過隔離鋪賣$190

今日行過見到$190嗰間嗰格啲野好似好齊不過真係貴到
各位好耐無見

要replacement要有單先得
我之前開倉買嗰盒10251早幾日開咗
砌砌下唔對路 點解有啲件搵極都冇
之後拆哂棟樓全部件跟色同形分類
唔分由是可 一分有差唔多30款parts漏咗或完全冇
應該係有包件比漏咗我 搞到我宜家盒野放係到完全砌唔成
有去官網要求replacement 但重大鑊係張單我唔知放咗去邊 一陣我冇單lego唔補比我咁我咪唔使指意砌好我間銀行
各位好耐無見

有去官網要求replacement 但重大鑊係張單我唔知放咗去邊 一陣我冇單lego唔補比我咁我咪唔使指意砌好我間銀行

去ins買不嬲無單
各位好耐無見

原來有人會黑仔過我
可以試下去官網打number 一粒一粒買返
如果無單
巴打好陰功 完全明白你感受
有間叫onlyforfun
賣得好似幾平
呢間有冇伏?

無伏,但而家已經無以前咁平
同埋而家個個玩減價戰,間間都有唔同嘢平,都係格價行先

諗住今日比錢,點知比人買左

盒野幾耐之前

一代經典

巴打Lego post 又見到你
巴打們
請問lego最近有冇出叉車?
小型既

諗住拆哂個城 換張大枱 重新砌過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞