Lego討論區[1]

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
買左咁多盒都係最鐘意呢盒

Ins 賣$200幾蚊.........真的傻嗎

好耐之前買架😂
細嗰架100蚊
大嗰架980蚊

Ins 賣$200幾蚊.........真的傻嗎

好耐之前買架😂
細嗰架100蚊
大嗰架980蚊

我其實係話d炒家衰

好後悔無買隻千歲鷹,依家兩舊
有冇巴打有係現時點買過tailor made造型既mavel hero人仔?買左marvel now! Steve roger captain america,都幾高質

有一堆marvel custom人仔 今晚影

我最想買custom made ironman. 尤其係有太陽眼鏡個隻

暫時哩堆

有一堆marvel custom人仔 今晚影

我最想買custom made ironman. 尤其係有太陽眼鏡個隻

暫時哩堆

呢啲custom公仔係邊度買嫁?

暫時哩堆

Ins二樓有間

暫時哩堆

Ins二樓有間

呢d custom made好貴

Ins二樓有間

全部150以上

好耐之前買架😂
細嗰架100蚊
大嗰架980蚊

我其實係話d炒家衰

好想買隻mace windu但係單買好貴
跟box set買又得大大盒嗰啲

Ins二樓有間

全部150以上

唔係呀 有幾隻都低過150 不過就一定唔叫平架嗱
最貴應該係lady sif 同deathlok 2xx
ins啲價其實幾合理 同本身印個online shop買都係差不多價錢
我入得最多都係哩間 http://www.buygofigure.com/

我係城堡撚

全部150以上

有冇巴打見過呢隻

二樓嗰間有 你可以上fb問
我都鍾意城堡,但細個冇錢買,宜家大個又唔捨得追番

有無speed champion同好

第一個series買齊。
第二個series未買,只係對Porsche個pit (75876)同兩架Audi車仔感興趣。
第三個series嘅陣容又正返哂!

好想買隻mace windu但係單買好貴
跟box set買又得大大盒嗰啲

點解鍾意mace windu....

紫色劍
同埋細個睇戲見到佢夠palpatine打好勁

今年初一花車匯演我同朋友用Lego砌左隻大雞放在花車上面,睇開記得留意下~

今年初一花車匯演我同朋友用Lego砌左隻大雞放在花車上面,睇開記得留意下~

支持

支持

有冇人知銀行中心個清貨做到幾時

全部150以上

唔係呀 有幾隻都低過150 不過就一定唔叫平架嗱
最貴應該係lady sif 同deathlok 2xx
ins啲價其實幾合理 同本身印個online shop買都係差不多價錢
我入得最多都係哩間 http://www.buygofigure.com/

巴打有冇去呢個網買過?好似幾正咁
http://www.phoenixcustombricks.com/minifigures/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞