Lego討論區[1]

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
收藏人仔 點放最好?
想買個架放

我就喺呢個網訂,不過唔平。
https://www.minifiguresdisplay.com
Fb有人放360一包

點解咁貴?

純粹新貨 ,佢係澳門舖360係澳門幣嚟,同埋嗰間不嬲貴,澳門少Lego舖普遍係比香港貴~
MTR 好多lego 廣告
Fb有人放360一包

點解咁貴?

純粹新貨 ,佢係澳門舖360係澳門幣嚟,同埋嗰間不嬲貴,澳門少Lego舖普遍係比香港貴~

痴線,原來老Fun都賣360
點解有啲樓上鋪頭賣lego咁平?
點解有啲樓上鋪頭賣lego咁平?

因為同入囗商friend,例如 asiagoal.com.hk
有無巴打知邊頭有lego個人頭盒賣
大約幾錢到架?
Thanks
新手留名
大約幾錢到架?
Thanks

我之前係茘枝角到買
新手黎明
大約幾錢到架?
Thanks

我之前係茘枝角到買

Thanks巴打,得閒去睇睇先
Batman movie系列可以等下先 第一水好貴

唔好意思我係新手,請問舊野出面會唔會有得買

你入FB果d交易group有得買,不過好似炒到成$300

我仲諗住可以借機入隻聖誕lego
anyway唔該巴打

噚日380入咗手 真喺忍唔住
大約幾錢到架?
Thanks

我之前係茘枝角到買

Thanks巴打,得閒去睇睇先

Y拍都有,你可以睇睇~
想買architecture,邊到買好

靚咩 又貴又細盒

靚咩 又貴又細盒

哩啲真係咸魚青菜 各有所愛
我老豆都覺得好靚
留名
留名 等緊新個set batman人仔

靚咩 又貴又細盒

哩啲真係咸魚青菜 各有所愛
我老豆都覺得好靚

咁有啲真係幾靚嘅21010,21020 但其他嗰啲絶版又少膠又貴
75159 定10188好
出面咩價
75159 定10188好
出面咩價

75159啦 新人仔
基本上個death star近乎一樣
請問各位大哥lego movie batman 系列幾時有?大概幾錢可以買-套?
請問各位大哥lego movie batman 系列幾時有?大概幾錢可以買-套?

minifigure

minifigure

Minifigure 我早兩日行ins都未見有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞