Lego討論區[1]

1001 回覆
26 Like 2 Dislike

今日

UCS

今日

UCS

曾經講過唔會買呢盒...最後都係買左

dark side未喺啲set到攞出黎排
btw好想要隻count dooku

打算棄star wars 放人仔

really??
你不如影一影有咩

大約係咁多 應該有個朋友要

點解棄呀

無錢同無位 打算以後入super heroes同大屋算

LOTR我都有個座塔
17代 火箭人

really??
你不如影一影有咩

點解棄呀

成家都鐘意lego
所以同一時間儲緊starwars, marvel, dc, 城堡同大屋系列

今日

UCS

其實大家嘅lego砌完之後會擺邊
成日鋪曬塵好麻煩

好核突
冇船身都唔夠霸氣
好心正正經經出隻船啦

really??
你不如影一影有咩

點解棄呀

成家都鐘意lego
所以同一時間儲緊starwars, marvel, dc, 城堡同大屋系列

最主要係我想砌個lego city sw好似格格不入咁

今日

UCS

其實大家嘅lego砌完之後會擺邊
成日鋪曬塵好麻煩

入櫃...但而家櫃滿左唔會開黎砌住
各位巴打
我有盒SIMPSON 屋 71006
整左80%
但係發現無位放
呢度有無巴打收左去?

趁新年終於執好哂

我都有馬基士3寶
見到呢個post 多手入左嚟睇 見到巴打隻粉紅batman 人仔,就好想買翻set 人仔翻屋企 熱狗人真係好撚cute

Btw 有冇巴打淨係儲人仔

LEGO精妙之處係玩玩下會開埋其他系列
好奇一問
如果唔一盒boxset咁買
而係上lego官網到down個manual落黎
再跟佢個 manual咁照單執藥咁買番d散件會唔會平左?

如果個SET你可以原價買到一般都係最平得到佢既方法

有人上BRICKLINK咁執件係因為某D SET炒起左
2017 technic 部機場救火車
公佈左價錢同型號未?
好正

又係翻炒野
岩岩入手

呢部正野
見到呢個post 多手入左嚟睇 見到巴打隻粉紅batman 人仔,就好想買翻set 人仔翻屋企 熱狗人真係好撚cute

已踏上儲superheroes custom人仔嘅不歸路

已踏上儲superheroes custom人仔嘅不歸路

今日係INS見到MGS SNAKE人仔好想買

趁新年終於執好哂

我都有馬基士3寶

az 巴打 好耐無見

趁新年終於執好哂

我都有馬基士3寶

az 巴打 好耐無見

係...高登轉連登之後冇買過LEGO...今日都係忍唔住
新手 想問下巴打們平時點清潔啲lego?
睇完REVIEW好想買

但呢部砌完真係唔知點擺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞