Lego討論區[1]

1001 回覆
26 Like 2 Dislike

唔清楚 我都係新手黎 手上得 2016 2014 2013

moc都要幾千

同埋幅圖漏左10190藍屋 都好似係2007年出

會唔會出復刻版
放左銀行 等新野👍
想問下黎繄2017 大屋係咪呢盒?

另外頭幾盒係咪已經冇可能搵到

頭幾盒 yahoo bids有 2皮幾

如果自己執件大約幾錢到?

買大屋可以上eBay小心咁搜尋下,可能會買到好野

頭幾盒 yahoo bids有 2皮幾

呢d唔係成品黎嫁咩?

呢d唔係成品黎嫁咩?

10182執件可以參考下人仔倉andywinky師兄呢篇文

http://www.minifigs.net/forum/viewthread.php?tid=46310

呢d唔係成品黎嫁咩?

10182執件可以參考下人仔倉andywinky師兄呢篇文

http://www.minifigs.net/forum/viewthread.php?tid=46310

lego.brickinstructions.com/lego_instructions/set/10197/Fire_Brigade

呢d岩唔岩嫁?

moc都要幾千

會唔會出復刻版

應該唔會 大屋系列講求新鮮感同創意
Lego應該只會不斷出新屋
巴打知唔知邊度有Star Wars 75096? Ins揾唔到

會唔會出復刻版

想草齊 起碼要7-8萬

會唔會出復刻版

想草齊 起碼要7-8萬

請問有無巴打有42056
我想改set 摩打上去
有無教學
請問有無巴打有42056
我想改set 摩打上去
有無教學

youtube有

多口問一句
9398set 摩打岩唔岩用
是日
有咩lego靚盾介紹 lady sif個盾係我求其係hobbit到俾佢
是日
有咩lego靚盾介紹 lady sif個盾係我求其係hobbit到俾佢

有冇巴打知道Motor set 8287 邊到有 見網上千千聲一盒...好肉赤
75150大約幾錢?
睇完rouge one, 想買返隻k-2so
想問一吓咁多位巴絲打
有冇人知會唔會有啲 Lego Set 靜係反斗城先有得賣,而其他地方冇得賣
睇完2017 city , 完全0吸引
想問一吓咁多位巴絲打
有冇人知會唔會有啲 Lego Set 靜係反斗城先有得賣,而其他地方冇得賣

最後都會係ins 出現

得架pizza車想買

得架pizza車想買

流動指揮龜車又換,勁樣衰

要圖既巴打上lego fb 有
留個名先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞