Lego討論區[1]

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
睇完rouge one, 想買返隻k-2so

剩係想買u-wing 同丹爺
但丹爺set架車好柒
2017 Nexo Knights未來騎士團 同忍者系列 真係比細路玩

2017年真係等Pirates of the Caribbean 呢套野
新手留名
2017 Nexo Knights未來騎士團 同忍者系列 真係比細路玩

2017年真係等Pirates of the Caribbean 呢套野

2017等10255
新手想請教,大笨鐘 creator 嗰隻幾錢度
係精品見到千八
Lego shop就二千三

又會出海盜船?
係精品見到千八

ins啦 千7左右
千其唔好反豆城/lego shop買
係精品見到千八

ins啦 千7左右
千其唔好反豆城/lego shop買

多謝指教
新手想問下有咩網有價錢同款睇?
想買架法拉利,想知而家大約咩價,邊到有得賣,THX

你講邊個款等巴打們幫你好過啦

LEGO Ferrari F40 (10248 )
THX A LOT

你講邊個款等巴打們幫你好過啦

LEGO Ferrari F40 (10248 )
THX A LOT

7舊有找
呢架我想放 , 10248
趕得切2016砌完gb headquarter
琴晚求其係附近間lego舖買燈 想問ins有無邊買燈平?

現時點,有冇機揾到依類醫生衫
呢架我想放 , 10248

個人覺得咁多架大車之中呢架最唔靚
留名

2017年等Champion 出set, 已經流傳緊會出法拉利F1, 等J 出血
想問下你地啲大屋砌好左會點收埋佢
就黎新年唔想俾啲妖魔鬼怪整爛

唔比妖魔鬼怪黎咪得

唔比妖魔鬼怪黎咪得

如果間屋自己話到事就唔會有呢個煩惱啦
睇完2017 city , 完全0吸引

要圖既巴打上lego fb 有

屌全部翻炒仲要縮晒水

不過舊個間都係垃圾
鬍鬚曾

唔比妖魔鬼怪黎咪得

我擺地下算
睇完2017 city , 完全0吸引

要圖既巴打上lego fb 有

屌全部翻炒仲要縮晒水

不過舊個間都係垃圾

新個間無咁卡通,不過都係

唔比妖魔鬼怪黎咪得

我擺地下算

就咁放電視櫃上面,玩咪有得佢地玩,叫佢地唔好整唔見就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞