Lego討論區[1]

1001 回覆
26 Like 2 Dislike

我隻count dooku
新手 想問下巴打們平時點清潔啲lego?

最好入櫃...

Best way to clean LEGO brick is to leave them in in lukewarm soapwater for an hour before scrubing them one by one with a soft brush in... After that rinse them and dry them with a cold-air-hair-dryer or a cloth (to avoid scale-stains).

http://bricksetforum.com/discussion/7160/best-way-to-clean-legos
點解而家lego唔出x man系列?
明明又有戲keep住上
點解而家lego唔出x man系列?
明明又有戲keep住上

都係license問題

其實lego都係出過2-3 sets xmen set

我隻count dooku

佢把劍真係世界級
幾時肯出多set有佢比我買
新手 想問下巴打們平時點清潔啲lego?

最好入櫃...

Best way to clean LEGO brick is to leave them in in lukewarm soapwater for an hour before scrubing them one by one with a soft brush in... After that rinse them and dry them with a cold-air-hair-dryer or a cloth (to avoid scale-stains).

http://bricksetforum.com/discussion/7160/best-way-to-clean-legos

人仔放曬入玻璃櫃
但係啲機/大大舊嘅野好多砌完冇耐就拆返佢收埋
岩岩入手

呢部正野

之前買左呢部同埋一架鏟泥車
想問邊到會有得散買啲防跣膠粒買
即係nexo knights 城堡嗰啲膠粒
岩岩入手

呢部正野

之前買左呢部同埋一架鏟泥車
想問邊到會有得散買啲防跣膠粒買
即係nexo knights 城堡嗰啲膠粒

你可以試下問OnlyForFun

打算棄star wars 放人仔

really??
你不如影一影有咩

大約係咁多 應該有個朋友要

點解棄呀

無錢同無位 打算以後入super heroes同大屋算

成家都鐘意lego
所以同一時間儲緊starwars, marvel, dc, 城堡同大屋系列

最主要係我想砌個lego city sw好似格格不入咁

巴打唔好放棄

打算棄star wars 放人仔

really??
你不如影一影有咩

大約係咁多 應該有個朋友要

點解棄呀

無錢同無位 打算以後入super heroes同大屋算

成家都鐘意lego
所以同一時間儲緊starwars, marvel, dc, 城堡同大屋系列

最主要係我想砌個lego city sw好似格格不入咁

巴打唔好放棄

白兵都係用返舊槍正好多
好開心未比老番入侵呢個post

有冇巴打知呢set現時點大概賣幾錢

如果朗豪賣999,ins應該九舊左右掛

係呢個post嚴禁討論老番!

係呢個post嚴禁討論老番!

高登個POST一早比老番入侵左

荃灣某一個做緊680
有無人玩architecture 架

荃灣某一個做緊680

新年果時買左好似$640
見到呢個post 多手入左嚟睇 見到巴打隻粉紅batman 人仔,就好想買翻set 人仔翻屋企 熱狗人真係好撚cute

Btw 有冇巴打淨係儲人仔

LEGO精妙之處係玩玩下會開埋其他系列

已踏上儲superheroes custom人仔嘅不歸路

今日係INS見到MGS SNAKE人仔好想買

Custom最想入係佢 但經已絕版

Btw準備入一大批marvel 奸角

岩岩買左london同sydney

London Sydney NY 買左未開

London Sydney NY 買左未開

我砌左london, syndey未開
見到呢個post 多手入左嚟睇 見到巴打隻粉紅batman 人仔,就好想買翻set 人仔翻屋企 熱狗人真係好撚cute

呢隻係咩?

呢隻係咩?

Marvel嘅gladiator 左三 成日覺得佢好型
仲有beta ray bill又係好想要 不過custom應該好難做得出岩心水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞