Lego討論區[1]

1001 回覆
26 Like 2 Dislike

如果間屋自己話到事就唔會有呢個煩惱啦

我擺地下算

就咁放電視櫃上面,玩咪有得佢地玩,叫佢地唔好整唔見就得

邊有得叫,d細路見到咁靚,實尻玩,到整唔見左,d大既就出聲叫你咪咁小氣咁過盒

我擺地下算

邊有得叫,d細路見到咁靚,實尻玩,到整唔見左,d大既就出聲叫你咪咁小氣咁過盒

同佢地講絕版無得賣,盒盒幾千銀,d大人知貴野就會叫d細既小心玩

同佢地講絕版無得賣,盒盒幾千銀,d大人知貴野就會叫d細既小心玩

,唔洗買定幾盒city看門口?

你吹大d話其中一盒皮幾野,我諗佢老豆老母全程捉實佢隻怪獸都似

你吹大d話其中一盒皮幾野,我諗佢老豆老母全程捉實佢隻怪獸都似

斗城已經有得賣batman movie set
好想入70903
好想入70903

全港斗城都有新野?
好想入70903

全港斗城都有新野?

忍手啊巴打 有得跌
同埋有啲set ins重平

今日喺沙田斗城抽

今日喺沙田斗城抽

好想入70903

全港斗城都有新野?

忍手啊巴打 有得跌

收到
好想入70903

全港斗城都有新野?

忍手啊巴打 有得跌

收到

而家lego 等一年先買平成半咁濟

嘥氣....係班無知婦孺眼中幾多錢既玩具都係可以俾班細路破壞
好想入70903

全港斗城都有新野?

忍手啊巴打 有得跌

我望完定價就知要忍
70903先29.99美元 fb賣330

忍手啊巴打 有得跌

收到

今日見到70900 斗城賣150其實都心郁郁 但ins有個老細話星期四番貨賣130-140 等下可能再跌

收到

今日見到70900 斗城賣150其實都心郁郁 但ins有個老細話星期四番貨賣130-140 等下可能再跌

76036咁嘅價錢就差不多
2017 Nexo Knights未來騎士團 同忍者系列 真係比細路玩

2017年真係等Pirates of the Caribbean 呢套野

搭單一問,有冇人知道 Nexo Knights 70326 除咗反斗城之外,現時點有冇得賣同大概幾錢
想入21034, 見ins好似無,啱啱出未返貨?

應該係太新未有

LCS 先有(暫時)
開始想儲dc set 一望發覺買咗76026 76029同76040已經齊囇justice league主要成員

喺溫哥華Lego shop見到新出
女友買盒70906
諗緊買70909定70908
今個旅行買咗好多lego產品
加埋12%稅都平過香港
仲話咩香港購物天堂
有無人知batman movie大貨到咗ins未
Btw係yahoo見到71017 一盒1848 除翻開都只係6百頭
有無巴打可以post下放人仔既架?
想買返個
有無巴打可以post下放人仔架?
想買返個

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞