Lego討論區[1]

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
[quote]岩岩落左朗豪睇lego
睇套十週年creator 睇到心郁

再等下啦,仲可以下調

而家幾錢 之前見到2480[/quote]
咁貴架咩?

不過係幾靚

應該係要2000頭啦
成4千幾塊

再等下啦,仲可以下調

咁貴架咩?

不過係幾靚

應該係要2000頭啦
成4千幾塊

少年我太年輕了,我以為千幾

再等下啦,仲可以下調

咁貴架咩?

不過係幾靚

應該係要2000頭啦
成4千幾塊

可能遲吓得嘅 但我諗都唔會大跌
雖則license野 但Ghostbuster hq都係4千幾塊賣24xx

再等下啦,仲可以下調

咁貴架咩?

不過係幾靚

應該係要2000頭啦
成4千幾塊

雖則license野 但Ghostbuster hq都係4千幾塊賣24xx

因為我見其他大屋都係千頭,諗住十周年都係差唔多價

vulture好似gundam隻智天使
Btw im個ultimate look麻麻地
有冇巴打有係現時點買過tailor made造型既mavel hero人仔?買左marvel now! Steve roger captain america,都幾高質

呢D唔叫tailor made掛?

照炒SDCC人仔都叫tailor made?
唔知以前豬媽仲係唔係到

算啦...

SW撚留名
唉...好多LEGO未買

部船

SW撚留名

執緊啲jedi出黎排位

再等下啦,仲可以下調

咁貴架咩?

不過係幾靚

應該係要2000頭啦
成4千幾塊

因為我見其他大屋都係千頭,諗住十周年都係差唔多價

啱啱出嗰陣2580
有啲鋪賣26xx
有冇巴打有係現時點買過tailor made造型既mavel hero人仔?買左marvel now! Steve roger captain america,都幾高質

呢D唔叫tailor made掛?

照炒SDCC人仔都叫tailor made?

我個隻....

執緊啲jedi出黎排位

我都係鍾意DARK SIDE多啦

執緊啲jedi出黎排位

dark side未喺啲set到攞出黎排
btw好想要隻count dooku

執緊啲jedi出黎排位

執緊啲jedi出黎排位

打算棄star wars 放人仔

執緊啲jedi出黎排位

really??
你不如影一影有咩
count dooku我有

但佢支curve lightsaber仲係我美國FD到

執緊啲jedi出黎排位

really??
你不如影一影有咩

大約係咁多 應該有個朋友要

really??
你不如影一影有咩

大約係咁多 應該有個朋友要

點解棄呀
Kenson有死星啦 in kenson we trust

今日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞