Lego討論區[1]

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
高登個邊會唔會熱鬧d?

有冇巴打見過出面有賣60022
好鐘意Cargo系列

大約幾錢到

去銀行中心買啦,今日見仲有好多,又唔貴

好似1100-1200

上年年尾1140入咗,人生第一間大屋
高登個邊會唔會熱鬧d?

好鐘意Cargo系列

不了,同埋高登仲靜過呢邊喎
好似係有幾個巴打無AC過唔到嚟之嘛...

見到人地fb做icon,有無巴打見到呢隻頭?
想請問啡色紙皮盒同埋彩色盒價錢大約差幾遠?

想買10243 10246, 我見彩色盒做緊999蚊
岩岩入手

頭同衫都係Citizen Brick出嘅Custom印刷

thanks 三點水 ,你仲係到

thanks 三點水 ,你仲係到

好耐無見 ,如果想買可以去Ins格仔舖睇下仲有無貨尾,之前有賣過不過都一段時間而且係期間限定款嚟,另外可以FB問下80s同Batisbricks仲有無,佢哋有賣開呢間Custom店嘅貨~

不過無記錯肉色頭好似係限量色,本身係好似我幅圖咁配黃色頭,Ins約HKD$60-70(原價USD$10)。認識圖主,無記錯佢係另外買咗個Custom頭Package再配落去嘅。

呢間舖真心抵買,因為佢啲印刷真係拍得住Lego,每年搞幾次Special Event又會推大量特別配搭色嘅人仔,每款得幾隻,令到嗰個都買到唔同色,就連夠錢再送嘅人仔都有好多隻色,上面棒球褸隻人仔其實都係夠錢就送,不過都可以俾錢買,我當時都有另外再買多隻

利申:買開,Citizen Brick打手
thanks bro , 打咁多字 ,咁呢隻頭你有無買?
thanks bro , 打咁多字 ,咁呢隻頭你有無買?

今日去左ins,唔多見有,得一堆custom marvel
高登個邊會唔會熱鬧d?

好鐘意Cargo系列

高登區lego同shf已收皮,模型區 d人又過埋黎

個日先上過去 高登靜好多喎
高登個邊會唔會熱鬧d?

好鐘意Cargo系列

唔係化
Btw是日

是日

呢隻野係咪自己鍍?
請問而家要搵迪士尼城堡,係咪仍然唔多地方有?

好似遲d平d

好似遲d平d

Lego shop個價肯定無出面咁抵,而且喺ins同交租又唔多見有...
Btw是日

是日

呢隻野係咪自己鍍?

係呀 lego都唔會出呢啲款
custom made嗰啲嚟㗎

好似遲d平d

早買早享受
遲買平幾舊

好似遲d平d

早買早享受
遲買平幾舊

請問而家大概幾錢算合理?
琴日一次過入set人仔加70909 真係好正
不過lego啲印刷好似衰咗 水泡batman個頭有啲甩色

呢批made in china… 真係差好多

呢批made in china… 真係差好多

係咪抽抽樂人仔?如果係既全系列都係made in china
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞