Lego討論區[1]

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
fun house個開倉係邊度 係咪過埋明天就完

上網睇深水埗精品開倉仲平
Fun house 玩到要截龍
Fun house 玩到要截龍

香港人真係好撚鐘意排隊
原來交租減緊價 買夠300就可以999買大屋

交租

交租

Let's go
不過好似減到今日

新手留名

巴打唔怕封塵?

新手留名

巴打唔怕封塵?

有冇巴打可以教點除塵?

而家用水洗再搵牙刷刷 最後開風扇風乾

但係刷到d件花晒 同埋要用好多時間同位去乾

新手留名

巴打唔怕封塵?

一星期用果舊黃色除塵膠痴下唔會好覺,其實最煩係白磚變黃,10182 擺左10年話冇變黃就假既

聽講黃左可以浸洗潔精變返白
想問下聖誕火車係咪唔係限量?下年聖誕會繼續有?

應該唔係,但好多人都趕住聖誕果陣應下節姐
聖誕過後會平翻

本人本身對火車類幾有興趣
今次依個火車盒影得幾靚 但完成圖又好似麻麻
有d小朋友feel 心大心細緊
想問下聖誕火車係咪唔係限量?下年聖誕會繼續有?

應該唔係,但好多人都趕住聖誕果陣應下節姐
聖誕過後會平翻

本人本身對火車類幾有興趣
今次依個火車盒影得幾靚 但完成圖又好似麻麻
有d小朋友feel 心大心細緊

心動不如行動喇
我想問40223聖誕特別出既?咩國家先有得買
in's個feel愈做愈摺咁

根本就係累鬥累,所以越做越霉
有野想問大家,有間野開係fun house對面,長期得一個男人睇鋪,間野應該係全ins最貴,有咩原因可以令佢生存到而家
有野想問大家,有間野開係fun house對面,長期得一個男人睇鋪,間野應該係全ins最貴,有咩原因可以令佢生存到而家

我有係佢到買過野 有時啲set都平 不過好似好小貨
留名

我有係佢到買過野 有時啲set都平 不過好似好小貨

佢最多就係人仔,但好貴

準備狗衝

準備狗衝

已經買左砌埋

Ins 定交租買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞