Lego討論區[1]

1001 回覆
26 Like 2 Dislike

有無巴打知𠵱盒香港有無得買?

之前高登見過有巴打買過台灣人整既batmobile 搵唔返個名 淨係搵到𠵱部

我有,不過架車好鬆

明晚初一花車,大家記得支持下~

support

隻色唔夠鮮

無計,車唔係我地設計。
我地只係砌d大lego model放上車。

有製作片睇
https://www.facebook.com/DiscoverHongKong/videos/1276712195697754/

之前高登見過有巴打買過台灣人整既batmobile 搵唔返個名 淨係搵到𠵱部

我有,不過架車好鬆

見佢個盒幾靚
鬆就唔買了
唔該巴打 新年快樂

我有,不過架車好鬆

見佢個盒幾靚
鬆就唔買了
唔該巴打 新年快樂

我都有買呢個,拎埋修正包,不過仲未砌等唔到鬆唔鬆,之前Ins有而家唔知仲有無,不過如果買直接搵台灣創作者賣家買啦,如果無跌價連埋運有機會平過香港買~
Fb見到銀行中心間野開倉買左mini copper

之後google 見到有得將佢變到拖頭/波子。
想問下出來效果係未得?

我見有人話砌完間波子會好鬆
前日入手
$35

邊度買 近排搵緊啲絕版star war

借問聲宜家70906 ins咩價

趁新年終於執好哂

趁新年終於執好哂

689大師兄
見到呢個post 多手入左嚟睇 見到巴打隻粉紅batman 人仔,就好想買翻set 人仔翻屋企 熱狗人真係好撚cute

Btw 有冇巴打淨係儲人仔
見到呢個post 多手入左嚟睇 見到巴打隻粉紅batman 人仔,就好想買翻set 人仔翻屋企 熱狗人真係好撚cute

Btw 有冇巴打淨係儲人仔

通常會儲埋其他

淨車好似兩百幾
全set4xx

淨車好似兩百幾
全set4xx

唔該哂巴打

淨車好似兩百幾
全set4xx

唔該哂巴打

fun house睇 $345

淨車好似兩百幾
全set4xx

唔該哂巴打

fun house睇 $345

平咁多 宜家狗衝去買
Batman minifigure 跌到500未?
Batman minifigure 跌到500未?

之前一盒好似14xx
暑假set
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞