Lego討論區[1]

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
有冇starwars fans
隻jek 14好靚
知唔知邊到有得買同幾錢

隻透明手好靚

ins point見到呢隻但係要180😢

今次D Ironman 吾係咁靚……

吾你老母咩

你覺得靚?!

佢應該係想跟漫畫原著?
淨係覺得佢隻手嗰個藍色火特別🤔
有冇starwars fans
隻jek 14好靚
知唔知邊到有得買同幾錢

隻透明手好靚

我有上面嗰隻 無記錯係bl入

今次D Ironman 吾係咁靚……

吾你老母咩

你覺得靚?!

佢應該係想跟漫畫原著?

都係電影版靚D!
有冇star wars撚

啱啱買左呢盒75168

啱啱入左75150
搵緊架放人仔 有無巴打知係邊整平?

啱啱買左呢盒75168

啱啱入左75150

銀行中心嗰間見到好似38一個display box
你想要咩類型嘅架?

本身重諗住買新嗰個廣場先,睇完都係買pet shop 先

一定pet shop先,之前最平好似1250, 好似升番d la

而家都係千三到,過幾日就去入坑

現時點入左手 1360~
仲要得一間有 拆開好多包野 有排玩了

啱啱買左呢盒75168

how much?

啱啱買左呢盒75168

how much?

等兩日😆$210

啱啱買左呢盒75168

how much?

兩日😆今日買$210

隻透明手好靚

我有上面嗰隻 無記錯係bl入

bl?你幾錢買😢

how much?

兩日😆今日買$210

我盒tie fighter 成4百幾
想問有冇人知呢款劍邊到會有得買😢

兩日😆今日買$210

買左ucs 部tie fighter

買左ucs 部tie fighter

有米

啱啱買左呢盒75168

啱啱入左75150

銀行中心嗰間見到好似38一個display box
你想要咩類型嘅架?

呢個類型
新嗰架飛機好似細隻咗 btw有baby groot

你覺得靚?!

佢應該係想跟漫畫原著?

因為呢隻ironman脫左sh dc坑 太樣衰
p.s. 之前所有sh dc人仔齊灑 sdcc齊一半

我覺得okay喎 不過漫畫最新著套甲嘅係嗰黑人女人
想問有冇人知呢款劍邊到會有得買😢

我有,細個7色劍都儲哂
新嗰架飛機好似細隻咗 btw有baby groot

同一隻機又要買多次仲要細隻左

同埋drax好似一樣樣

佢應該係想跟漫畫原著?

人都ok有she hulk Justin hammer又有coulson
個係啲車同飛機真係

人都ok有she hulk Justin hammer又有coulson
個係啲車同飛機真係

三set得lola正
Hulk嗰堆車真係好垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞