GT7係咪已經變到wfc?

732 回覆
79 Like 9 Dislike
真係
Hi 巴打

見到2022年仲有人講sim racing 同真嘢無得比較你點睇
有冇人GT1開始玩,玩到GTS

GT1 出果時都未聽過唔知係乜嘢game,喺game舖門口見到20蚊隻買返屋企試吓,點知一開哇一聲!踩break車頭會揼低,車身有天空啲雲嘅反射,簡直驚為天人

仲記得GT3第一日喺先達炒到$980唔捨得買,到第二日見到跌返去$600即刻買。嗰陣時仲要攞埋部機上去Vien屋企,搵條線連住兩部PS2,兩個電視兩部機雙打

到GT5就成日捕住個used car dealership 去買啲稀有二手車,跟住上GTPlanet同人交換。仲有早期有個bug,係SSR7玩穿牆跟住狗衝去橋底自轉200個圈 https://youtu.be/F4AczFwSjgg

GTS最好玩反而係可以自己upload啲logo上去自己拉花

咁多隻最唔好玩就係GT6,玩咗一陣已經冇玩
果陣玩GT1 我都好驚喜
D車款多到唔知點揀 同一款車都有幾個版
又有我改外觀 拉花 改車
之後出果d真係愈出愈失望
你由GT1玩到而家都唔識串個brake字
有冇巴打用RPCS3玩GT5
今日走去SSP問幾間都冇得訂25th版...已放棄
等出嗰日睇下walk-in食少少炒買唔買倒
我就唔敢訂
次次訂親game正日收唔到call
睇post就話邊度已出幾$
眼白白睇人玩先
藍店應該準時喎
GT5 Online真係最好玩,日日玩到聽朝都仲有場

不過GT6同S真心勁失望,依家等Test Drive Solar Crown好過
年紀大,打機唔想好tension 同人比,游下車河同Co-op好過
訂PS Game一定係藍店或者Premium shop
SONY自己出既係100%唔會偷跑
今年連任天堂第一方都有舖頭敢偷跑 我諗好難講了
應該唔駛一個月就有超平2手執
任地獄偷跑本身就係等閒事,係今次ON99唔知做乜淨係跑得半日

罪大自己代理既往績係100%無人敢跑
復活節PS store就賣99蚊
最嚴係任天堂 其次先到Sony 但正常佢哋兩間嘅第一方都唔會敢偷跑 畀佢哋捉到隨時會斷供貨 但上次Pokemon無事
https://www.gran-turismo.com/jp/gtsport/news/00_8917603.html
GT SPORT引繼資訊
都係車手等級,服飾顏色,車身拉花個D
CR錢同車都要重新賺重新買過
買左ps5 gt7想入隻軚盤
有無咩介紹?
1000蚊內
https://www.youtube.com/watch?v=4Gfm317R7l4

Sony AI研發最新一代Race Sim AI
勁到on9
同日本Top Player有得鬥

嚟緊GT7會出更新先有
1K budget建議唔好搞咁多,用返DualSense玩算

呢隻驚用軚盤最少都G29
一千蚊得二手T150呢個選擇

ThrustMaster/Logitech/Fanatec呢三間廠以外出嘅PS軚盤=玩具
睇咗leak嘅car list,咁少新車嘅
如果你無咩要求唔使720度自動回呔
搶呔個D,T150單純過下手癮都唔錯
我自己都有買

同埋唔使咁急,到時實好多開箱評測
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞