GT7係咪已經變到wfc?

732 回覆
79 Like 9 Dislike
你地個個都話買Fanatec, 香港有咩門路買
買到都想買,但佢官網又唔寄香港
無,搵集運公司
總之唔好幫襯Carousell 班吸血鬼
不過個人意見,永遠都由G29開始,發現自己經常玩再直升fanatec
已經all in咗落Thrustmaster個ecosystem
幾年前用落,諗住唔使轉會等到佢都出DD
點知到依家未有,仲好似話依家develop緊隻DD唔support PS5

玩普通racing都ok既,但去到drifting/rally個d個軚真係回得唔夠快
G29賣到咁貴 買隻t300無咁嬲
準備入坑 輕鬆玩 課左t300rs同淘佬架
只係講cp 值
我有睇過少少,G923同T300 都係3千幾但出左年幾
有隻DD pro就出多三個月到,但8千幾
G923要3000幾

我記得我個陣買G29連波棍都係2K, 一下加咁多
係, 有true force 功能喎
不過都已經年幾前
又無出新型号
一律建議用T300GT開始玩
有咩好處請問
但ps 想玩賽車game
首選都係佢?
我依家最擔心係T150玩唔到PS5

T150對我已經好夠,我又唔係打比賽
不過玩GT唔用呔盤玩覺得好浪費隻
game,所以買隻入門過下手癮算
或者我未玩過D貴價呔,所以無比較比傷害
買G923啦,我可能
二手收啦
3000蚊比多少少已經T300
唔值
我用T150 係ps5 玩過wreakfest無問題
追完post
唔知今日仲有無得訂25 週年版
應該有
25週年得ps5版
我前幾日訂咗普通版
巴打訂到可唔可以上嚟講聲星期六先有時間出去sony store訂
希望GT7都可以

話說最近同PS5手制玩Drift
佢L2唔知係咪模擬返真正腳踏個硬度
搞到超難按,好怕格硬按壞
集運用buy and ship

Fanatec 轉美官網買

Fanatec申請帳戶地址係填集運個地址

個buy and ship 有教哂
唔得我就死,又要買過新wheel

adaptive trigger係ps5手制大賣點嚟喎
信和嗰三間藍店得返普通版
唔係咁開心啊
其實我係諗住等埋Elden ring 大作一齊買先出mk,上個星期又凍又幾千單唔想出,希望真係仲夠名額比我地訂
25週年版應該每間藍店都有個quota
最初開訂一星期黃金個兩間已經無晒, 跟住我打電話去另一間confirm有先去訂

事先打去間鋪頭問左仲有無先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞