GT7係咪已經變到wfc?

732 回覆
79 Like 9 Dislike
我都有隻G29都放咗喺床底

屋企裝修之後就無位夾
PS5個手掣應該都ok喎
佢講到會感受到由車轆傳返嚟既地面回饋感,我都好期待
我都係,搞到我買左dl普通版
但要用motion sense? 我用得唔慣😂
體感一定熄,Mario Kart咩
隔離POST話要$150, 唔知真唔真
台灣都係200TWD, 港紙一舊都唔洗

港豬真係好水啲
一定買碟,唔啱玩可以即賣
on9
motion準過用dpad/analog stick
要準直接用軚啦
就係冇位放軚丫嘛
以前dual shock4 太輕用motion 手感都嘛嘛
DualSense 有啲重量
加埋嗰震其實係ok 好feel
冇軚用都算係唔錯嘅替代
試左,8nm 真係好撚重!
一炒車唔小心可以整親手指
咁誇張

但個火牛係自製?用左幾多錢
reddit 有人話 8nm 大約係真嘅 GT3 車咁上下重
我自己feel 就一定重撚過真 Kart 仔

火牛求奇係淘寶買左隻 24v 10A , 一舊水多啲
再加條 ATX 線自己焊埋佢就得

咁當然知大 torque 係為個 dynamic range 啦
而且就算你校到 dd1 peak torque 係 8nm 都好
個效果都會好過 dd csl
不過一般玩家,8nm 真係好夠玩
足夠練手力同有個重危險感 (炒車要縮手)
留晒口水
咁當然啦,dd pro同dd1/2價錢,性能都無得比

但上面巴打咁講,我諗dd pro 5->8 Nm係個幾大嘅升級,尤其舊零水搞掂
新手入門 買t150 pro夠唔夠玩 見1950左右
會唔會偷跑?
有冇人開討論區?
睇budget, 有人一步到位,有人試完再upgrade

T150平價入門嚟講算最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞