GT7係咪已經變到wfc?

732 回覆
79 Like 9 Dislike
係呢隻喇
係 我印象之前果集已經係中學時代玩好好玩都
2隻game方向完全唔同,FH係玩儲車改車自由度
Test driver 玩劇情同目標明確,又冇season玩,車數目都差好遠
睇完 state of play 忍唔住訂左隻25 周年版, 輕度手掣玩家, 希望玩得掂, 第一隻係GT2, 去中古市場買完車有d 街車可以改到落場版, 好L 正
真實感你要搵FM比,FH係輕鬆玩的open world遊車河game
唔係CD完全冇動力買實體版
睇car list GT7 jdm H車種少到仆街 想玩嘅CL1 CL7 FD2 都冇 幾前GT4 GT5 都有嘅
GT同啲simulator level應該差好遠
forza motorsport都唔會同真正simulator有得比
呢幾年係多左e sport車手變真車手,不過我估車隊應該係透過隻game睇倒佢其他野多過透過隻game睇倒佢手車
咁多車咁多賽道同單一車隊模擬單一車準確度一家差好遠的

之前睇過Forza訪問話”駕駛感覺”好大程度係模擬車呔同地面的反應令玩果個人感受倒賽道表面,上世代好似一條車呔60hz速度模擬1點,FM8會一條車呔360hz速度模擬8點,GT要就返PS4應該唔會去到8點不過應該都唔差

不過就算係咁我估真正車隊的simulator一定唔只咁小,車同地面的反應會準好多
即係依家隻GT7網上對戰會好似Sport後期咁碰撞會變透明?
純粹鍾意玩賽車game又鍾意睇下賽車所以搵過下究竟同真正simulator差幾遠,真係中意玩賽車game應該都會GT FM 2隻玩曬,又唔係同期出
純粹鍾意玩賽車game又鍾意睇下賽車所以搵過下究竟同真正simulator差幾遠,
其實真係中意玩賽車game應該都會GT FM 2隻玩曬,又唔係同期出
想睇proof
開訂過左一星期黃金兩間藍店已經無晒25週年版,即刻走去第二區訂,嚇鬼死乜咁多人訂架咩。
乜原來到而家都仲有
第一次見,又幾似樣。起碼認得哂啲位置先。
十足香討d傻仔
有班撚樣買黎炒架
好撚似 問口堆口細佬細佬 又話自己當年點點點 根本冇人想知 屌你老母柒撚到呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞