GT7係咪已經變到wfc?

732 回覆
79 Like 9 Dislike
實體版啊

PS5實體得隻PS5碟,無比埋PS4 digital
有PS5要 PS4 digital來做乜
合計一樣係568,但係就少咗樣野喎
計落買25周年嘅數碼下載版好過
gt sport有得用手制體感轉彎真係窮人恩物
如果想同fd一齊玩 我ps5佢ps4 係咪買一隻ps5普通數位版已經夠做? 唔係太get
25 周年實體版係咪已經冇得訂??
已經截訂,碰吓運氣睇吓當日有冇實體版
我喺尖咀Sony訂咗
thx ching, sony store 真係任訂
買左 Fanatec , 無撚得頂!
想問巴打係咪要親身去先預訂到?今日tst/mk分店仲訂到嗎?
講到咁真 又可以當駕駛練習
好心整個類似停車場的場地
比人練習下
有無師兄知觀塘藍店仲有無得訂?
係親身, 要full pay, 尋晚全部店都仲有
已confirm淨係知sony 3間store 3月3前,足夠名額,親身到門市full pay訂25周年版
好的 唔該
新嗰隻? 買左tgt2 見到fanatec出想買埋
其實佢做返唔同國家嘅山路 / 市路都已經好好唔洗下下做 racing track
我宜家晚晚同 friend Forza 5
9 hea + 砌下比賽影下相又兩個鐘
最緊要係 Xbox / PC 連動
GT ps only 邊會個個有 ps
Forza 下集若果 driver 可以落車擺 pose 行幾步肯定再大賣
我唔鍾意山路, 到到都差唔多咁
FH4之前買左終極版, 次次開黎玩一陣就悶
所以無買FH5, 多d城市地圖好玩好多
所以好期待test drive香港地圖
當年考廢牌,我真係用GT練三手駄
冇 fd 子一齊根本玩差好遠
鍾意Forza Open World玩法多啲
下下都賽車有幾可會睇個風景?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞