GT7係咪已經變到wfc?

732 回覆
79 Like 9 Dislike
呢隻昔日PS神物係咪已經無人理
隻碟開訂左成個星期都唔見有人提
係咪得我一個咁on9唔驚佢又delay第一日就狗衝去訂驚
睇下有咩地圖先講, 唔太鍾意玩track
好似以前GT4果種最正, 不過其實最想佢學forza
出一隻open world, 仲要係日本地圖, 咁一定無得頂
因為每隻都無限 delay, 所以我都費事理, 出咗先再算

利申: gt 第一隻玩到 gt sport.
open world唔洗諗
佢啲城市track都已經一集比一集少
唔講香港賽道咁奢侈,連倫敦,NYC個啲都無埋

GT Sport我玩黎玩去都係個幾條偽首都高
sport先咁姐, 主要玩track
唔會正傳都少城市地圖啊?
有乜好提
利申訂左兩套
山內條契弟好似想用影相取代晒啲city track咁

巴打, 你有冇玩開電視HUE? 我賓周好長巴打近日想玩, 如果你有時間請幫下佢~
睇demo 畫面麻麻地,重差過FH5
當年訂左sport限量版架車仔又唔係靚過人,隻game又差,一出過幾個禮拜就跳樓價,今次等出左睇定啲先決定買唔買了
我無用HDMI個隻
今次25週年仲衰,得個鐵盒
其他野全部都係dlc
玩sport 覺得d 車好少
新入坑想問gt7會唔會多返d jdmthx
Sport後期已經多返啲日本車
但係都係大路個啲

GT Sport car list
https://www.gtplanet.net/gran-turismo-sport-car-list/

DC5都係唔見影,明明GT5, 6時代已經起好晒
好似fk8都無
舊款車更加真係得d 大路野
Evo都唔齊代

架AE86又係原裝跳字錶板
果陣特登買個軚盤返去玩
點知玩兩野就悶
玩緊FH5,又買唔到PS5,又唔想用PS4玩
係, 有assetto corsa, fh5, 都唔急.
重點係買唔到ps5
gtsport 冇賓利 7有冇
可唔可以出返尖沙咀賽道
始終Sport主打GR賽, 無乜街車
玩街車都係入人地啲touge場玩, 限280HP SH呔
又一大ip 沒落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞