GT7係咪已經變到wfc?

732 回覆
79 Like 9 Dislike
未玩過想問下你地買中文版港服普通版定豪華版?
25週年紀念版鐵盒
實體得PS5
PS5實體版有包埋PS4版activation code
https://www.gran-turismo.com/hk-zh/products/gt7/

睇錯...sor...
PS5實體版得25週年紀念版先包PS4 code
普通版冇
另外個網話有PS4碟版
不過香港有冇人返就唔知, 我諗有都應該唔多貨
即係豪華版買一送一? 如果係真係唔錯可以分比朋友。
反而覺得最多貨可能會係PS4碟普通版,其次係25週年

PS5碟本身都$568, 點解唔加多一舊水多啲買紀念版
其實數位版同光碟版係咪一樣?
唔係,我開PS5 PSN有數位版568
啲遊戲內既特典 digital同埋實體都係一樣
實體預購會多個匙扣/杯墊

25週年版就係PS5碟/PS5下載版+PS4 digital redeem code
反正數位版同光碟版安裝SSD size 應該一樣,所以我覺得PS5數位版好抵玩
digital既PS5版原來包埋PS4

總之記得唔好買PS5普通版碟就得
因為收你$568淨係得隻PS5碟,搵笨柒
我直接買隻PS4然後比$100 upgrade有齊兩隻唔好
唔好買PS5實體普通版,想買碟既巴打直接買PS4碟然後比$100 upgrade上PS5

PS4:《Gran Turismo 7》(光碟版/數位版)
您將可用新台幣200元的價格,將《Gran Turismo 7》升級成PS5數位版。
如果您擁有的是PS4光碟版軟體,就需要先將光碟放入PS5,才能下載或遊玩升級後的數位版。請留意,如果您已擁有PS4光碟版遊戲,但又購買了不需放入光碟的完整PS5數位版,就無法以新台幣200元的價格升級成PS5版。
將此軟體升級成PS5版需要存取PlayStation™Network的帳戶。

PS5:《Gran Turismo 7》(數位版)
可同時取得《Gran Turismo 7》PS4數位版。

PS5:《Gran Turismo 7》(光碟版)
無法取得《Gran Turismo 7》PS4版。
(離線時,只能遊玩街機模式。)
呢隻game有冇歐服美服港服日服同其他服?
GT傳統有分版本
特別係日版,內容可能會同其他版有出入同埋得佢先有日文

server跟PSN國籍
即係買港服中文版唔會連到係香港出面既玩家?
應該會優先同自己個區配對
香港PSN連東亞
以你認識邊個伺服器的玩家最勁?
我Sport都好少打online,7應該除左同fd玩之外都唔會online

不過世界冠軍好似係日本仔
歐定美第二勁?
當年GT5延期成日俾人恥笑

仲有人話佢可能仲遲過《永遠的毁滅公爵》推出
點解要買PS4版再俾100蚊?唔直接買PS5版,個價咪一樣

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞