GT7係咪已經變到wfc?

732 回覆
79 Like 9 Dislike
即刻預訂先
你想兩部機都玩到咪買ps4數位版
買PS5果隻係包埋PS4?
普通版實體唔包
只有25週年版同埋PS5 digital先會包埋PS4版
Digital $568會有齊兩隻比你切換
25週年版送個PS4版code可以獨立使用(放售etc.)
Thrustmaster最大優點係有好多野可以換
g29賣出去易甩手
同埋想問下學車之前玩gt黎練習係咪買t300rs最好
買隻有兩圈半既勉強可以練到啲三手軚掉頭

我當年考廢牌就係用GT Force Pro加埋入pit前條lane練手感(中鏡,兩邊鏡睇位唔洗諗,GT隻鏡真係淨係比你睇到後面有車嚟緊)
預計等幾耐
冇問題,都係咁玩
手制都可以玩得好快好過癮
有個YouTuber 好勁佢以前都係用手制
我都係用手制玩到gt sports白金先買軚盤
Game play 冇ray tracing
有冇review話gts拉花可以過落gt7度有幾架拉咗好耐
最detailed gameplay review so far
頂住癮先
https://youtu.be/e_mB2kbAWOA
唔想食炒價買PS5
想問邊度仲可以買到一手PS4 PRO
係咪得我一個人覺得山內越嚟越無誠意
啲畫面好冇誠意
玩緊 Horizon 真係好靚
對比返 GT 啲景好心佢整好啲啦
仲要 PS5 玩緊個陣冇 ray tracing
相信佢有心整唔會整唔到
見 review 有 performance 同 ray tracing 簡
定係 gameplay 全部自動轉 performance?
竟然得 我都係拎架仔啲現成動漫圖加自己設計 嗰陣架架都搞咗幾日 揸住自己痛車打好有滿足感
唔知今日有冇偷跑?
冇就返屋企digital 算
如果唔係有個批 JDM , 一早已經唔再玩 GT.
PS5手足一定要買PS5版
Elden ring我買左PS4版到而家都未有得升PS5
仲以為起身有得玩,仲有10幾個鐘
你去YouTube搵下DRIVE CLUB嚟睇
我唔明點解一隻差唔多成十年前出嘅到而家都無人做得返佢個雨水effect
無留意原來明天出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞