GT7係咪已經變到wfc?

732 回覆
79 Like 9 Dislike
手掣應該差遠啲
上網睇到呢段野係咪真?

從GT Sport系統過Data到GT 7系統。玩家喺GT Sport 嘅駕駛員評級(DR),運動精神評級(SR)記錄及車身、頭盔、賽車衫拉花檔案,會一拼自動帶到GT 7。

但係錢,車房係冇得跟身嘅!
係啊

錢同車係campaign mode慢慢玩返嚟先有意思
訂咗25週年又要話你知嘅
GT可以由二手車玩上去係好好玩,就算我玩開sim都一定會買。唔係好care佢有幾真,唔太差就ok,最緊要係有多啲朋友玩,可以搵埋一班fd開房鬥車,玩sim反而無咁多朋友願意花咁多心機時間去練車鬥車。
Car list 唔係好多新車 基本上好多同gt sport一樣
SIM racing game 係比較冷門
鍾意嘅人會好鍾意
甚至齋玩SIM racing
自己單機練hot lap 都已經好爽

但係大部分人玩下街機賽車feel既game就算
Assetto Corsa表示:
咁不如當新 game 玩 , 返正 DR/SR 對我冇乜用。
強制繼承
你個PSN有Sport save data既話已經喺15號幫你自動繼承左
用 PS4 玩。
same here

反正下隻GT 都未必係PS5 出到
練hotlap係好爽,不過要同其他人賽吓車先會練到啲wheel-to-wheel battle嘅技巧
我以前都淨係ac玩吓hotlap同埋上網track day,真係去到玩acc同人玩先開始識鬥車,玩埋iRacing就更加嚴格
係唔係所有軚盤連到ps4就連到ps5?
諗住上網買二手軚盤 驚買咗返嚟連唔到ps5
基本上係
我 del 咗 psn 上面個 save 又得唔得?
想訂一個月試下

如果我買咗le mans 係咪只可以上網同人鬥/單幾跑
冇得用係ai racing?
應該係server有record
Saniz 仔揸緊 F1 都想玩 GT7
你又揸緊乜車 ?
有冇清知道而家出黃金有實體版買未
係真 有官方公布 你入gt sport會見到
但gt7吸引個位都係gt mode, gt mode點都係重新黎過
同埋gt mode有車身customization, d拉花都唔對位啦
香港偷跑到既可能性係零
講經咩
你玩ac 咪又係玩垃圾秋明山mod
連登勿認真啦
乜嘢渣真車唔會玩GT
玩真車好多都會先用Sims去改完試完先落手改落場試啦,更何況你係咪日日落Track燒錢?係咪咁多車俾你去試?
仲有果啲玩AC玩iRacing以為自己真係好勁
笑死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞