GT7係咪已經變到wfc?

732 回覆
79 Like 9 Dislike
Hori PS5 / PS4 / PC 賽車方向盤 (SPF-004A) PS5-0167

有無人試過呢個牌子??
PS DD1要訂到7月,普通版佢又用唔到,焗住買DD pro玩住先
近2年的車大部份都冇
說到車輛收集,本次 GT7 引進了「收藏家等級」的機制,只要取得第一次獲得的新車種,就能獲得「收集點數」提升等級,隨著等級提升,玩家就能獲得更極改裝的權限、賽車配件等獎勵。

隨著完成一本又一本的「型錄」,玩家將能獲得進入更多賽道功能的權限。

屌你老味真係改到好撚農
好似以前咁考牌開放唔得架咩
唔介意佢咁樣逼你玩
但我希望佢出多啲車

我記得以前嗰啲係講緊800款車起跳
仲要講緊大部份都係你真係入showroom買到嗰啲車
後續更新掛

我都希望多返啲市售車,啲supercar真係好厭
我自己覺得Supercar冇咁平民化同埋已經好多同類game都有

細個鍾意玩呢個系列係因為可以將屋企人或者街上面見到嘅平民車攞去賽車
就好似自己揸車去track day咁

呢一點咪就係今集佢想講既Car life囉
但係呢一刻個成品我唔多覺佢做到
用返Dual Sense算,唔好嘥錢

GT系列最低要求都要GT Force,不過呢隻PS5好似已經唔support
所以已經要G29/G923/T300起跳
玩具嚟
巴打未夠10歲嘅可以買嚟玩
冇軚盤得手掣買唔買得過
問吓你自己 你買左軚 有無咁有心 日日 去set組野出嚟玩

買軚唔買桶seat 又係多如

輕鬆五舊買隻game 過吓手癮算吧
Hori仲差過g29
真係玩具黎
G29都差架?
玩開車game個D都唔會用Logitech
最基本都係用Thrustmaster
新手報到報到

諗住買碟 ps5 版

想問應該主要玩咩mode 多 / unlock d 車
從未玩過 不過等左呢隻成半年
隻驚得兩個mode
GT mode同Music Rally

unlock啲車或者儲錢買車要GT mode 考牌,比賽同埋完成指定任務
仲有sport mode
如果我有ps4 同埋ps5
係咪買ps4版,之後可以係ps4度玩到ps4版,ps5度買ps5版
ps5可以玩ps4 game
25週年鐵盒版/PS5 Digital
等減價先買
預購唔到嘅
想預購ps5 普通數位版
我有兩部機, 係咪買25週年鐵盒版/PS5 Digital就可以兩部都玩到?
無錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞