GT7係咪已經變到wfc?

732 回覆
79 Like 9 Dislike
訂咗普通實體版
基本上都係吼佢有多幾部車 可以有少少head start
同埋最緊要係個匙扣

認真問下,依家未抽到ps5,又冇ps4亦唔打算買ps4
係咪唔使預定住?
抽到ps5再直接入現貨?

可能到你抽到果陣隻game都大減價
屌佢老母 山內條仆街之前話終有一日會有澳門賽道 由話gt5有機會有到gt7都冇 食屎啦
醒d喇

人地寫用$300 e coupon 唔係送呀

食撚懵你
License 問題 ?

可能日後有呢

其實呢啲game d dlc 出得唔夠貼 好快就無人玩

紐倫堡 玩24小時 真係訓著
sor lor 打錯
我其實係想問Sony store點樣攞到300 e coupon用嚟訂隻碟
你咁燥做乜鬼嘢
兜黎托咩 貪就貪喇

貪唔緊要 , 蠢個隻浮晒上面先肉酸 仲要回post

對號入座
多謝巴打
哦 原來又係一個冇嘢做撩交嗌嘅on9仔
咁你慢慢啦 我唔阻你喇
以前PS PS2年代 GT 係好熱門ge game
GT4前
點解之後無咁hit? 間廠愈做愈差?
即使GT Sports咁少賽道咁伏都賣咗800萬份 唔hit?
有無人覺得GT嘅車係整得好真好靚,但無一D外觀效果硬係差D咁

好似Froza玩rally架車會成身泥
(玻璃爛,撞到凹個D我算)
GT就架車立立令咁同場地好唔夾

雖然唔影響遊玩但好介懷呢D微細野
但係新呢集好似話係用左軚車,香港+左軚好奇怪
其實GT 5 有做damage system
D rally 車可以撞到門都甩
之後6同sport就冇左
但都會有花㾗同凹(凹都係用貼圖效果做)
Forza有正傳Motorsport 架嗎屌你
無錢
只係為咗批 jdm, 所以先會玩 GT
其他時間玩 ACC

Foza, grid 個 d 零興趣。
痴撚線連登唔知點解係有呢啲on9仔

你話時事台5毛撩交嗌draw走attention就話遮, 呢啲po都無啦啦出嚟咬人都唔知做咩
但係D 香港路好真實咁 開放世界咁飛就正
連登乜人都有,白卡就特別多,網絡世界9up無責任
FH5差過FH4?
問一問就開波話人貪
個雨天先失望,由GT5到而家好似無進步咁

PS4初期出個隻Drive Club個種雨水到而家都仲未有一隻新驚做得返
個工作室仲要本身係屬於罪大旗下,最後仲要直接解散埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞