GT7係咪已經變到wfc?

732 回覆
79 Like 9 Dislike
分返好似acc,f1,gt呢類track game同nfs/fh嘅open world game先啦
兩種game完全唔同玩法,跑track就係玩同一條track跑幾十幾百個圈,較setting, 留意軚耗,brake points, racing line等等去快零點幾秒,open world就純粹啲for fun講刺激感,基本大家係溝唔埋
係,記得買埋 8nm 火牛
Thanks巴打報料
已訂25週年版
問多句 係咪得25週年版 普通版無貨?
今日去旺角三個版本都有
PS4/PS5普通版送匙扣
25週年版送杯墊
唔該ching
1000 蚊買個火牛,fanatec真係搶錢
5nm 真係有啲唔夠喉
只係覺得一個二三百蚊嘅火牛比佢mark up到150usd真係幾過份

但5同8分别真係咁大?
我之前係朋友到玩 clubsport 2.5 , 個力都差幾多下
5nm 個重量感連 kart 仔個感覺都未有
等你報告

我儲下錢等緊dd pro出淨base可以配其他軚
gt7同電腦ac 有無得比?
Gt7末出唔知
Gts差過ac
請問想買軚玩,最新出係咪GT DD pro?
邊個cp 最高
係咪可以online 對戰
第一次玩GT

以前勁愛打頭文

得ps4
GT1最記得考牌好有挫敗感

當pass到都已經好高興
PS年代一隻GT2銷量,同期DC 12月推出嘅遊戲銷量總和,加埋都唔夠一隻GT2

其實到咗第五代開始唔好玩,因為佢有啲嘢重複又重複

GT6印象最深刻咪就係嗰部月球車,跟住就冇啦
一個最普遍嘅講法就係話「車廠詐型」
入門最抵玩應該都係 Thrustmaster T150 pro
但你預手感一定冇 fanatec 咁好,
始終價錢擺左o係度

可以online對戰但如果你當頭D咁玩你一定會失望
GT5 有部 X2010 都幾好玩,
GT6 就真係非常麻麻
睇黎唔會delay
GT6根本係GT5.5

其實我覺得而家GT根本係推廣緊汽車文化呢樣嘢,你見佢其實有好多內容係介紹車/車廠歷史,同車廠crossover vision gran turismo, 而唔係簡簡單單一隻"賽車game"

反而係而家快餐文化,無咁多人會用時間玩呢啲sim向嘅game, 去練技術
碟都可能已經到晒香港
而家我擔心當日拎唔拎到貨多啲

仲有成兩個星期,好難講一陣又唔知玩乜鳩搞到SONY Store都去唔到
PS4時代開始,慢慢習慣買數碼下載版嘅遊戲

買咗部PS4咁耐都係得嗰兩隻實體遊戲
最記得係GT Sport入邊,法拉利嘅歷史,其中一張相係恩佐法拉利後生嗰陣時個樣,好似奧斯爾

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞