愛華頓球迷集中討論區(33)COYB高要求球迷 #Rafaout 間諜滾回西班牙

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
第一個英超hat trick
俾佢絕殺埋啦
allan 要換啦
Respect朗哥
冇撻q算係咁
一場西波
今場箭靶一定係rafa
仲有個米高堅尼
肥賓可以收皮未?
今年啲防守死球真係一輸人地就叫糊
Rafa out
咁都唔炒無天理
白都輸得 快躝
佢下半場守角球有球又轉左man mark
屌你老味
一早man mark你今場都未必輸
睇到自己咁高
金絲雀都炒得我哋啦
呢個廢到屌都費事
防線加防中 七個出曬事
今場MK喺廢方面真係出眾好多

唯一亮點
moshiri 三部曲
1.搵大sam,俾4xm佢買walcott 同tosun然後護級成功後炒佢
2.同brands續長約半年後叫佢走
3. 睇下會唔會又俾rafa駛左千幾二千萬鎊買完人轉頭又炒人
我唔知講咩好 睇左咁多年波
角球用man mark唔係常識黎既咩
有邊隊角球用zonal係正正常常
好快就變 digne left and rafa's shite
"The most important thing for me is to have players on the pitch who want to be there, who want to fight for this club, for these fans and for their team-mates," Benitez said.
https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/rafa-benitez-everton-lucas-digne-22626469

廢賓真係仆街冚家鏟嚟,你唔用人都算啦,但你屈人屈到佢唔想為球隊踢唔想為球迷付出,咁樣人格謀殺丁丁,咁撚低莊都做得出
丁丁一直都為球隊付出勁多,試過幾次一星期連踢三場90分鐘都無扭計要休息,而家廢賓屈到丁丁無專業道德咁,仆佢個臭街
次次出黎打得最sharp係佢,出波又靚
係有時上左去落唔返黎者
但點都好過隻高飛

https://royalbluemersey.sbnation.com/2021/11/30/22806730/everton-managers-last-10-games-rafa-benitez-sacked-derby-liverpool-ancelotti-silva-koeman-allardyce
廢賓真係犀利,咁閪嘅成績都無俾人炒
睇返阿silva真係慘咁都俾人炒,嗰時佢傷嘅人仲多
可能利記領隊有光環護住
佢自己咪又係flight for Liverpool
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞