愛華頓球迷集中討論區(33)COYB高要求球迷 #Rafaout 間諜滾回西班牙

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
fsw要兩隻閘唔上㗎
落底?不了

希望下任方丈可以捱到新主場開幕
其實有james個陣
d攻勢真係好睇到癲
james真係咩位置起腳都傳到球靚波
唔洗兩翼都夠贏波
笑撚到仆街 你以為gattuso夠鳩咩
以下呢個更鳩
傳返要揾nuno
問你死未 真係無左Dof
依家moshiri當正自己玩緊fm

https://www.express.co.uk/sport/football/1551109/Everton-make-contact-Nuno-Tottenham-shortlist-premier-league-news
馬撚想返但足總唔比
終於鬆一口氣
好心伊朗佬咪癲啦好嗎
以為你炒fsw應該醒一醒
我真係又開始聞到陣亂鳩咁黎既味道
呢隊波幾時肯醒啊
你揾馬撚咁你當初做咩炒人啊屌你老味
https://www.express.co.uk/sport/football/1551391/Everton-Roberto-Martinez-rejected-next-manager-shortlist-premier-league-news

有錢又柒
冇錢又柒
This is everton
無錢都無而家有錢咁柒,伊朗佬真係當自己玩緊FM
見到有個外國愛迷咁講

"It's not an attractive job right now," he told BBC Radio 5 Live's Football Daily podcast.

"We've got an owner who looks at Everton like he's playing Football Manager and Bill Kenwright, who wants to run it day-to-day like an old-fashioned football club.
睇左咁多年波真係未揾到一隊波可以柒得過依家呢隊愛華頓
肥鳩班靚走曬
聽日隨時得大鄧一個帶訓練
係賣就快
好呀
Wayne Rooney and Frank Lampard are set to be interviewed for the vacant manager's position at Everton following Rafa Benitez's sacking, according to reports.
係賣就快
唔賣隊波一日都係咁
個老細鳩到咁
林伯肯用青訓,應該對重建有啲幫助🤔
朗尼林伯今日見工
下場大鄧帶
死都唔肯比佢帶到季尾
請咩野林柏特朗尼既我會繼續支持執笠降班
Olsen 過維拉
分分鐘買Marcelo 😞
Danny Rose 😂
佢重用青訓個年係因為車仔比人ban左transfer
唔明點解死都唔比大鄧試坐正
伊朗佬包拗頸,死要信自己眼光唔肯聽人意見就係咁
期待big dunc帶隊反底,打醒伊朗佬個柒頭
幫手睇一兩場踢得好伊朗佬都唔會信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞