愛華頓球迷集中討論區(33)COYB高要求球迷 #Rafaout 間諜滾回西班牙

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
🗞Everton have started talks with Frank Lampard about potentially appointing him as the next Everton manager

(Source - Paul Joyce)
駛咁多錢教到車仔變中游
屌你
有眼光到

你話朗尼都算有d野睇
依家打比郡扣咁多分護級仲未絕望
加埋big dunc dna既話可能真係有返當年椰子既七八成士氣都好
點會傳傳下傳到大簡
空穴來風未必無因
英國球迷真係不停反對班高層先得
大簡又會帶邊個返嚟
蔣太光 browning this club is a joke
🚨Fabio Cannavaro has been interviewed for the vacant Everton Manager’s job and is understood to have impressed in an initial interview this week.

(Source - The Telegraph )

屌 大簡
意式防守
我地冰派
大簡 朗尼 林伯三選一
大簡有名氣,肯定係佢啦
伊朗佬真係鍾意對住個名氣打飛機
有個我糖出身既唔揀 有個英撚車仔傳奇唔揀
要個意大利佬 仲要實績俾起朗肥同撚仔可能都係得中超
2012-2014 阿爾阿赫利(技術總監)
2015 廣州恆大
2015-2016 利雅得勝利
2016-2017 天津權健
2017-2021 廣州隊
2019 中國

大簡個CV擺明係賞金獵人嚟
唔係中東就中國,睇嚟佢見伊朗佬會賠得足,所以先想嚟教
有野心既話就細恩 文仙尼 煙蛇呢d啦
大簡仲柒過搵加度素 派路囉認真
我係大鄧真係走人算
調返轉有冇諗過係佢自己唔想坐正
50歲先轉正可能驚自已太老?
泵多一億
有錢大曬
應該唔係泵多一億?
只係本身借左既一億而家唔洗還
可摸耳扔多三千萬翻黎買翻丁丁
就算真係揼多一億水, 都唔知剩返幾多錢去俾球隊揮霍買老人兵。
買人眼光咁差

肥安真係好欣賞big dunc
但伊朗佬就當big dunc係condom
其實睇得出佢跟幾個領隊佢同肥安係最多交流
同肥賓直情零交流咁濟
肥安本來想帶埋big dunc走
同d真大師級都咁friend既時候
仲駛理肥西呢d回塘垃圾咩
Big Dunc好愛呢到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞