愛華頓球迷集中討論區(33)COYB高要求球迷 #Rafaout 間諜滾回西班牙

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
mk d 長傳算係中堅內面最準
聖誕前搵佢傾續約,佢話要睇下黎緊幾場有無得踢先決定
之前傳搵人replace,傳得朗尼林柏特之流不如搵大鄧試半季好過啦
根本1月入隻右閘,左閘借又好收返nkk又好再搵個中場幫手做串連點都唔會死,連一個普通球迷都知既班官理層點會唔知
只係班官理層不嬲on9,睇下熱狗,見樓奴唔對路兩野就炒啦
西賓:要幫手頂隊長,唔踢左閘踢咩位
同找卡數齊齊降就好玩
椰子睇中咗丁丁
🗞Burnley are interested in Mason Holgate and Everton are willing to listen to offers this month

(Source - Football Insider )

都唔知應該開心定唔開心⋯
一個賀基治、一個耶利美拿、一個MK,三個都炸彈,爭在幾時邊個好彩無爆,但賣左其中一個就淨低嗰兩個一定會輪流爆
證明moshiri或背後操控既人係幾撚要面子
梗係開心啦屌
呢件炸彈一季得幾場唔爆
頂上功夫又無
有錢收仲唔快d踢走佢咩
拿拿臨賣走俾班夫上位好過啦
長遠一定係佢搭高飛
大家都屌高飛,但其實可以比機會佢,19領隊再成日叫佢左中右打曬遲早浪費左佢
傻既先賣丁丁
呢幾年踢到殘都無出過聲
patterson官宣
終於簽到個rb。。。。
btw個新仔幾靚仔
3號
隊長可以抖下
要用黎頂左閘 不了
可能係頂iwobi 打右翼
戰術大師嘅野我地識條鐵
咪又係一鳩樣
打定呢句都得
🗞Lucas Digne has a pre-agreement with Chelsea. Everton are asking for around £25M. Talks continue between the two teams.

(Source - Portuguese journalist, Pedro Almeida)

丁丁
賓尼迪斯死全家
邊個有意見 就搵高文去頂佢個位
高飛仲有得救

Welcome
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞