愛華頓球迷集中討論區(33)COYB高要求球迷 #Rafaout 間諜滾回西班牙

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
咁我都覺得brands係正常人
只不過係一般貨色
你見佢買d人成功率又係低
又唔會執平貨
仲要放走lookman, vlasic

另外呢一刻搵邊個教都係死
我家陣只係想球會重新洗牌
降班咪降班
最重要係個班底完整返(所有球員都願意為球會搏殺)
重視青訓
咁就夠
屌佢老母啦
當年無財力俾椰子增強實力

話會搵個適合人選
花左咁多年搵
揀moshiri
廢賓垃撚圾,都話咗呢條廢鳩無用,根本就已經回晒塘過晒氣
仲話佢教中型班好好,到玩死自己球隊先知後悔
根本唔駛諗
亂撚到咁
仲有咩人比big dunc同baines更適合救球會

就算降班都唔係佢地問題
等佢地盡情一搏仲好
新領隊又唔知咩來頭
又要時間了解球員
又有另一套戰術理論

anyway
巴打們,一齊努力陪球會護級
除非借到或簽到個有英超經驗又唔貴嘅30+左閘
唔係嘅話都係預短期內都係烏仔頂大部份賽事頂到完季

除牙朗外,其他個啲放去後備坐再踢預備隊算,牙朗就麻煩同佢即時解約做自由身,唔好再浪費球隊資源
烏克蘭仔我仲未敢一野批死佢
畢竟有一段時間無踢波
加未有時間適應就被fsw拎黎玩命
壓力有幾大可想而知
當然,佢琴晚真係充分證明佢都未ready踢英超
係咪水貨
要睇佢努唔努力面對困局
怪阿記啦無啦啦輸乜嘢,幫廢賓續命
黀賓話攞第8都唔夠嘛,一個教中超都教到降班區嘅廢物幾大口氣
自己講咗當做咗
Brands同軍醫一定都有責任

Brands搵右閘搵幾年都無影,成日最尾兩日先落bid,無後備plan都算,仲要懶勁冬天唔買人,喂,阿哥,你夏天齊章就話姐,夏天你人都買唔到仲學人講性格,椰子時期office有塊板定期update每個位置既潛左人選,你作為一個dof買唔到a竟然無b,真係笑話黎

軍醫更加唔洗講,呢幾年個個都會中神秘病毒輕則一個月重則幾個月
而家傳埋馬撚回歸
同埋摩daddy
完全符合伊朗佬嘅弱智諗法
畀次機會Big Duc啦屌!
仆街賓已走
有返心情睇拖肥了
🚨Everton have identified Roberto Martinez and Duncan Ferguson as the two front runners for the managers job.

(Source - talkSPORT )
又馬撚
摩爹真係似足佢嘅選擇
廢賓一下整走晒 連自己都走埋
屌 笑撚到 就黎拎英冠第8
我地好高要求
要哥帥 干地 拖舟先岩我哋胃口
護級最講士氣 咁一定係自己友先最有火
講救火 講熟球會 除咗big dunc仲有邊個
隊波人腳點都唔係降班啦,最緊要士氣同搞好個更衣室
列斯贏波 過埋我地 而家16位啦
近年最大獲今次 一定要屌醒班友
馬撚貪過癮咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞