愛華頓球迷集中討論區(33)COYB高要求球迷 #Rafaout 間諜滾回西班牙

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Dobbin唔續約嘅話真係屌撚死肥閪
賭神身位仲好過牙朗

條友一日未炒都支持對家直到降班
🗣️ Rafael Benitez: "I think the majority of the fans realise that I'm trying to improve things. They know that I have the experience to do that, I'm capable of doing it because I did it so many times. We are doing the right things for the future, but sometimes it takes time."

For futureRondon好有未來呀
15分鐘既Dobbin有速度技術
3分鐘既Tosun有身位
而踢咗115分鐘既Rondon 一路keep住鳩落去
佢連英冠既翼都攪唔掂
對住lookman,traore 呢類真係做硬雪糕筒都得
rondon 最大問題係所有高空波佢都唔會跳
肥賓死攬rondon 已經out 得啦
佢其實都有d波hold到下
但要發揮佢作用
顯然正選上陣踢90分鐘係唔撚work
75分鐘左右做下impact sub搵佢打多個前鋒
都可能有d作用

不過又係個句
無錢情況下,當時純粹搵個前鋒做替補
其實都唔可以expect到d乜野
簽佢我到呢刻都無咩反感

只係最大問題係死攬唔出牛奶仔真係痴線
唔撚work就要變啦

如果驚輸唔敢搏牛奶仔,出契仔既話
咁點解唔正視下你套戰術唔撚岩班球員?
點解要不斷失分先咁遲防守角球轉man mark?
呢d 野又唔撚驚?
愛隊場均失一球死球 一球後防標波失位
朗當係無速度無技術 仲要下下龍門球開俾佢都唔跳
hold 到係好彩
gray 傳幾波俾佢佢都曬左 唔明賭神差過佢d 咩

簽rondon 係for 替補結果場場正選 仲要垃圾
打523 搞到兩隻翼衛唔上唔落
dobbin 真係好有活力

肥賓之亂
brands 丁丁
好快到 dobbin onyango simms
碧福都會走啦
睇賭神最近言論
就係fsw口中唔想要既球員
佢只想要班有心踢既球員

dobbin都似走硬
有心續點會唔續
不過話就話幫佢講好說話出佢唔出rondon啫
但係咪真係有potential到有大會要佢呀
睇下small
係修頓連一場都未出到

至於pickford,richy,DCL你都預左呢班人走硬架啦
甚至fsw有機主動拎佢地3個舊錢黎洗牌
特別係richy,一想走,psg一落bid,留佢係度都係變英冠質素
fsw點會同你客氣
下round賓福特
快手比人埋單
fa盃都唔出幼幼
cls 件 0貢獻嘅廢鋒可以踢足90+

睇到眼怨。
🗞Winger Anwar El Ghazi has been discussed with Everton as part of a deal which would see Lucas Digne sign for Aston Villa, but nothing has been agreed yet

(Source - Fabrizio Romano)

BREAKING: Aston Villa are in advanced negotiations to sign Lucas Digne from Everton, with the left-back understood to favour a move to Steven Gerrard's side #EFC

- Sky Sports
對李城個場再延期
676似係傾好咗俾佢去奧運 去完之後返嚟留隊
冇歐洲賽踢 有價有市邊個會同你留喺度
Out到英冠都唔炒
之前施華同鳩文都冇咁好耐性
條友真心間諜黎,仲癲過鳩文
鳩估
唔知肥安走之前係咪同球會有agreement,今季唔可以搶愛記啲球員
講真,如果真馬要買676接benz班,今季應該最抵買應該可低過50m甚至30m就買到,但到而家都無出手
仲要益digne俾gerrard
El Goalzi好野嚟
要好好照顧佢
20-25m
仲要賣比同聯賽
為左私怨咩都得
25m冇左個副隊
Digne搭伊禾比 好冇
無撚眼睇,屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞