愛華頓球迷集中討論區(33)COYB高要求球迷 #Rafaout 間諜滾回西班牙

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

恭喜隻死利狗終於搞散隊波
分分鐘又係季尾走
原因 同班主不和

Bill 叔叔引狼入室
依家真係燒鵝價踢出庶渣味道
到時隊波都散哂,賣哂勁嘅留垃圾
最搞笑係明知用唔返呢個價錢買返丁丁咁嘅級數球員返嚟,廢賓都寧願因為私怨賣佢走
好波25m賣副隊長比同聯賽
條契弟一日係度都祝隊垃圾波不斷降班

嘩,佢好一般渣喎
點至一般咁簡單
痴撚線 真係賣左Digne
上一次係james,今次係digne,下次係邊個?
Dcl? 676? Allan? 毒咕喱?
賣撚完25m,之後走去用15m El Ghazi
仆街,本身計埋黑燒都係5個中前場啦
仲同我講賣個25m好重要,睇下D英國球迷又點兜
屌原來係Moshiri想買,屌錯肥實
英國班鬼佬都戇撚鳩,係咁話digne唔掂,但完全無諗過賣完之後點算,個個好似廢賓信徒咁自動自覺咁幫佢護航
呢隊西波都唔知捧黎做咩
以為你聲大大會入隻乜9翼咁巴閉,點知得啖笑
快柒d降班啦,英冠都唔夠呀降埋落去英甲啦仆街

"Everything must come to an end. I just did not expect it to end this way.

What has happened and some things that was said about me in the last month has made me sad. But I will not enter a war on words with anyone.

The club don't deserve that, the fan don't deserve that - and to be honest, I don't feel that I deserve that."

真心好撚sad,廢賓真係仆街冚家鏟死一百次都唔夠,為咗格硬逼走球員而人格謀殺佢,令佢無可能留低
一個咁愛球會又有能力嘅好球員就咁比對面街名宿趕走咗,忍唔住流咗2滴眼淚
真係降班重組隊波好撚過
伊朗佬同肥鳩永遠都係球會千古罪人
新球場起好仲係肥鳩帶波的話 真係放棄唔睇波 眼冤
屌你老味肥賓
賣人都要搞到更衣室咁7
喂真wo
仆街英國都有pr搵食
成班話digne貴人工
好好照顧El Ghazi
Sometimes it only takes one person from outside to destroy a beautiful love affair
丁丁直線抽擊死肥閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞