愛華頓球迷集中討論區(33)COYB高要求球迷 #Rafaout 間諜滾回西班牙

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
死人伊朗佬今次至少要比半季big Dunc 啦,下話
Digne好唔抵啊,真係幾日嘅事渣
堅弱智
俾佢轉會市場攪晒調動
轉頭又炒
之前又踢走brands

呢間球會最勁就係乜都做錯晒
我屌你老母啊伊朗佬
有無得揾big dunc伎然後買返丁丁揾黎
咁撚疊水我唔介意你用50m買返丁丁
好掛住佢啊
大佬啊連bbc都睇得出個問題
伊朗佬仲信佢話傷患問題
39分入面只係拿到6分都仲未知要抄人
反而請個唔識足球既伊朗佬做advisor
識足球既brands就抄(唔係話幫brands講好說話而係相較之下佢真係球會唯一正常人)

Benitez also seems to have lost his way amid some mysterious team selections and a failure to show the sure tactical touch that was always his trademark. The current run is six points from the last 39.

https://www.bbc.com/sport/football/60011557.amp
仆街暫時見烏仔真係擔心佢係伏嚟,而家要護級靠佢真係令人擔心
不如學車仔幫施治註冊咁,幫baines註冊頂埋半季佢啦
重現昔日雙閘齊飛baines+coleman
屌你老母 丁丁差幾日
頂多幾日 條肥閪走就一天光晒
維拉或成最大贏家

成真啦成真啦
死前都亂洗錢買啲垃圾返嚟
如果over 25m 買返丁丁返黎就搞笑
想買返人哋都唔肯賣啦,平價執到英超當打top左閘
屌你老母內奸肥賓 亂鳩咁排陣
佢存心黎搞事
真.....只係差一場
我地就失去左一個副隊長
咁呢樣野前幾任都有做過
但前幾任無做過逼走主力球員不歡而散呢種仆街事
我gchi喎
50m買返丁丁返黎
維接一星期賺25m
好多人話椰子時期原地踏步
依家何嘗唔係原地踏步緊?

椰子年代係 無錢->要買人先要賣人->買返黎既人都係精打細算真係幫到隊波---->踢出成績--->然後繼續無錢無人,成績一直係6-8名

但依家係好多錢->但依然係要買人先要賣人-->亂鳩咁請領隊返黎-->亂鳩咁買人-->踢唔到成績出黎然後炒領隊-->亂鳩咁請領隊返黎-->亂鳩咁買人

以前椰子年代都望到未來依然係6-8名
依家係完全望唔到個希望
再咁落去只會不斷引到d黎呃飯食既領隊
依家傳緊比歷,big dunc,肥朗
Norwich原來十二月開始聯賽七場無入過波
今場好波
係咪即係唔洗賠錢
Talks on the specific details of his departure are continuing but 90min understands that the decision for the Spaniard to leave the club is mutual.
呢幾年啲買人賣人炒教練重重覆覆
好心你係炒就炒埋啲board佢
放心俾肥賓鳩嚟賣人轉頭又炒鳩佢
咁樣玩自己隊波
我想原地踏步啊
當時開季前伊朗佬揀咗廢賓唔揀耶子,我就覺得已經過咗最後機會啦
我想知bill kenwright依家咩心情
得罪講句
依家球會變成咁
佢係第一罪人
呢隊波真係少有近代有金主入主左但成績愈踢愈差既波(第二隊係找卡數,最後降埋班)
同級既有李城愈踢愈好,近年既其實維拉都有金主入主左
人地組班正常好多 賣走比比鳥筆錢係買返d正常人返黎幫隊波
伊朗佬要名帥
"Every time I've seen Everton over the past few months, and I must be right, it doesn't look like a good dressing room there"

"He has a habit of causing chaos at clubs. He's a politician, and he's always blaming everyone else"

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/rafa-benitez-everton-future-breaking-22767732

呢條肥鳩就係專玩權力專搞分化嘅撚樣,根本就唔應該用佢
仲比錢佢買人,比多啲權佢清晒DOF清埋比意見嘅副隊長,終於搞到而家咁嘅地步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞