愛華頓球迷集中討論區(33)COYB高要求球迷 #Rafaout 間諜滾回西班牙

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
76時期曾經覺得佢可以接高文班做隊長
估唔到一季過去 成隊波變得咁勁
點估到唔係去大會 係去同級既av
唔係益隔離街 唔係益卡數 係益以前件跣腳隊長
其實賣比車仔條氣都順d
依家係直接賣比競爭對手,維拉排緊13 領先愛隊三分ja
根本係同級對手黎
係咪無左DoF既fsw真係可以隻手遮天成咁
根本唔係從球隊利益出發去買賣球員
買返黎既人廢我唔多講
賣既人仲要直接益左競爭對手
我屌佢老味以前鳩文最鳩個段時期都無依家隊波咁鳩
紅軍「傳奇」領隊益返紅軍傳奇隊長,好合情合理
仲陣仲話傳sg黎教愛隊 屌
依家根本係引狼入室.....
allan 都avaliable for loan
走啦肥賓
廢賓嘅任務就係幫愛華頓拆骨
然後佢可以keep住有藉口無限重建
🗞Lazio are interested in Allan. The midfielder has been made available for loan this month
(Source - Il Messaggero)
屌你老母 又點撚樣呀
你開聲反對 又話你唔信任過程
球壇林奠fsw
痴能線公司
最癲既係伊朗佬真係由得佢
聽住先
如果Longstaff 未firm
邊有可能再少個中場中,仲要loan
除非收到江湖密令要清走高薪老將
又話有興趣Neres 人地去撚埋烏克蘭礦工
🗞Everton intend to keep Mason Holgate despite interest from Newcastle, Nice and Monaco about a loan move. Trabzonspor have had a loan bid rejected earlier this month

(Source - Sky Sports)

有用就放
垃圾就Strong Hold
屌你老母 要清都係清jpg Delph先
清d高人工但有用把撚
屌到冇氣
今年等降班算
Abdoulaye Doucoure gives opinion of Rafa Benitez tactic and makes Allan admission
https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/exclusive-abdoulaye-doucoure-speaks-out-22714960

毒咕喱
竟然敢質疑愛華頓新時代偉大的掌舵手廢賓,佢唔花時間去學習《廢賓新時代紅軍特色專制主義思想學習綱要》,好明顯係無心為球隊付出、無心為愛華頓球迷付出,佢應該要走!
fsw:全部前教練買既球員都要走
卡數買埋木哥 踢埋我地落去啦屌
https://twitter.com/jpercytelegraph/status/1480971195273129986?s=21

愛記大慈善家,肯收留埋我地El Ghazi
好耐無留言 真係忍唔住上水屌一屌
連allan都清 相反jpg 大夫呢啲冗員仲有得留
降班一次真係無所謂 管理層都on9
丁丁
咁就走左
屌你傻鳩賓
大夫應該唔會有人要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞