愛華頓球迷集中討論區(33)COYB高要求球迷 #Rafaout 間諜滾回西班牙

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
唔知仲有無老鬼記得佢以前d戰術
早期好鐘意打451 前面得一個marcus bent單打獨鬥
後來鐘意打4411 前面一個前鋒後面企一個cahil 然後兩個防守型光頭佬中場,arteta,基爾賓尼兩件慢中場打邊
以前既熱刺其實一樣好撚柒
洗好撚多錢然後年年比阿仙奴禁住打 排名又入唔到前四但季季都話目標要打破big4局面
但起碼人地未試過搞到降班邊緣,領隊話炒就炒唔會拖
通常講Big Club都係講緊贏左幾多獎杯,Local fans有幾多/幾重視隊波

熱/新特蘭等等都算係Big Club既
最記得有光兩大光頭殺手(唔記得咩名[sosad

同埋費蘭尼+Cahill+Arteta+ Baines+Pienaar
卡斯利同加維臣
一個早排出聲如果大鄧坐正會返黎幫手
一個個時轉左會去皇馬之後同羅賓奴隻揪
計獎杯既話愛華頓其實贏過好撚多聯賽冠軍
全國排第四。。。頭一到三係曼利阿
但上一次贏聯賽冠軍係1987
咩早期後來
marcus bent同cahill同一年黎架囉
咁係我記錯sor
Levy係慳錢但起碼識波
我哋嗰個大使但係唔撚識波
再輸真係降班紐同諾谷低翻身
有冇台播英冠
King哥隊屈
簽個土超中超領隊
睇嚟tosun 唔洗走
個CV廢撚到
之後傳個d人冇撚晒
🚨Vítor Pereira and his technical team travel tomorrow to sign with Everton. There is already a full agreement between the coach and the English team.

(Via - Portuguese journalist, Pedro Sepulveda )

降班吧
馬高施華唔work之後再搵過弱化版嘅2.0返黎屌你老母伊朗佬
而家個個話大機會嗰啲個個都搵到有缺點
保亞斯幾好
以前找卡數個金主叫ashley (好似咁串)
又係唔識波 最後揾埋舒利亞教波
結果降埋班....
你望下接下來三場對手係咩
真係好關鍵
屌你老味點解揾佢
好似因為條友經理人係伊朗佬bast fd,而個經理人旗下球員有伊禾比同El Ghazi

呢隊波真係降班算啦,好核突
伊朗佬真係cls,俾個唔識波嘅人搞撚死隊波
成支球隊俾佢搞撚死
https://youtu.be/7cFV747Klv4

畀佢教應該會令到球隊同球迷分裂…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞