愛華頓球迷集中討論區(33)COYB高要求球迷 #Rafaout 間諜滾回西班牙

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
簡拿華路都係同一agent

未done deal
集氣
呢隊波係咪專揾有降班經驗既領隊為降班做好準備

短短一年唔到既時間
由兩大icon 76+james變成fsw+rondon然後分分變成呢條降班撚樣….
屈做野幾撚快手
大炒我哋5.2都要炒
其實伊朗佬係唔係同佢同鄉夾埋拎隊波洗錢
如果安76時期唔係allan同杜古輪住傷,時也命也,gary提早一季黎,同時冰島提前衰11唔駛場場出佢,起碼有前六啦
新仔右閘u23跑得好快
🚨Everton have pulled back from the imminent appointment of Vitor Pereira after Farhad Moshiri has been persuaded not to make another knee-jerk manager decision

(Source - David Maddock )

有無諗過點解次次買賣球員個陣
球會statement 都寫undisclosed fee
如果要數洗錢,呢幾年點可以唔提摩拉達
洗錢做數肯定係提巴賽

同華西clissen-neto交換 每邊25m買對面個龍

同祖 arthur-pjanic果單都係兩邊作大條數

果年有收入就可以cover到個賽會收入要求
好似幾對辦
個助攻準過曬一隊d 人啦
出波好過白卡富
老老實實,唔好太快打飛機
佢都係踢咗場u23啫
高文跌晒watt
白卡富唔上波
俾佢試下啦
隊波閘位白卡富堅廢,烏克蘭仔都好過佢
自家牛奶仔都係咁話
無速度,淨係識鳩上同鳩斬,仲有亂標波
後生細仔斬腳波都無力,唔至上場,d長傳得啖笑
試下OK啊,但唔好期望到太高,始終U23對手嘅質素係連英冠都未到

好過葡佬
🗣“Dele wants to know who will be the manager and what will happen with Everton before saying ‘yes, I’m joining.”

“But Dele, my expectation is for him to leave in the final days of the window.” - @fabriziorom

屌你阿里
簽硬垃圾中土超領隊 實唔嚟啦
分分鐘dcl 都走
伊朗佬要on9到幾時
搵佢我寧願搵返c華返嚟
究竟個伊朗佬除咗有錢仲識啲咩…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞