愛華頓球迷集中討論區(33)COYB高要求球迷 #Rafaout 間諜滾回西班牙

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
係咪星期一先會confirm 炒肥賓
希望賣走到朗當 如果唔係就會變左另一個賭神
管理層真係永遠on99慢幾拍,而家轉會窗過左一半,錢又用左,低鳩能
希望nkk學有所成啦同埋傳得比歷朗尼不如正正經經比大鄧試半季好過啦

不過伊朗佬做野永遠on99
牙朗兩年約都易捱
烏克蘭仔4年半
烏仔暫時睇係唔夠經驗, 唔應該正選 ,patterson 反而唔放出嚟試下
高文依幾場都傳失好多波 可能真係要轉型中堅

成條防線無個穩
隊長下滑得好緊要買到右閘真係慢慢退落黎算啦
認同
比歷就真係繼續支持佢降班
少帥又唔掂 名帥又唔掂
好似抽蛋負碌希望抽到好野翻身咁
有錢唔識波咪搵件識既幫下手囉
搵唔到之餘又要插手 點搞
無野既rondon呢個年紀仲要八場先入一球
邊有水魚肯接,預左free佢走
烏克蘭仔要揾人借佢都唔難既,反正後生仔
第二球你望下條防線失位失到兩閘返唔切黎...
https://www.youtube.com/watch?v=ETj79_6lE5U
人地教緊中超北京國安
我地係咪咁鐘意揾中超領隊啊屌
如果係抽蛋的話 我寧願佢去德甲求其抽件 話唔定抽到個好既德國佬黎教
個個話想fsw走
我其實最想伊朗佬走
講真黎得隊波都係呃飯食多
🗞Duncan Ferguson is set to take temporary charge of Everton after the sacking of Rafa Benitez.

(Source - The Times)
啱啦,隊波依家散成咁 只有 big Dunc 可以頂得住。

咪撚再請埋啲垃圾名帥喇
寧願揾big dunc坐正 再揾個有經驗既助手例如steve round幫佢
唔想要咩比歷
In last couple of months, Rafa Benitez has seen off James Rodriguez, Everton’s director of medical services, its director of football Marcel Brands and Lucas Digne. It would be extraordinary to give him that much power and then sack him so soon afterwards. #efc

其實炒咗肥賓都解決唔到個根本問題

利串唔係反對炒肥賓
做翻窮撚 限米煮限飯冇咁嬲
有個真名宿唔用 請埋d比歷 伊朗佬嫌自己老母未夠忙?
做翻窮撚好過
拿高士文
國家強大了
佢契爺下一度去邊度嘅咪帶返佢走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞