愛華頓球迷集中討論區(33)COYB高要求球迷 #Rafaout 間諜滾回西班牙

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
🚨BREAKING! - Vitaliy Mykolenko is currently undergoing his Everton medical. The Ukrainian is set to join Everton from Dynamo Kiev on a permanent deal for a fee around €21/23M. Personal terms are agreed.

(Source - Fabrizio Romano )

88丁丁
廢賓玩私怨清異己仲積極有效率過教波
屌 買右閘又唔見咁高效率
我記得佢debut都幾慘
兩分鐘就mark唔緊人失咗球
再見啦丁丁
幾時先買右閘#onhold#
屌都痴撚線
如果安76果陣有gray已經成隊唔同了
喺丁丁呢件事就可以睇到,廢賓睇佢自己嘅權力仲重要過球隊利益
而家球隊狀態差就係需要先穩定球隊,同主力球員溝通再夾個大家都同意嘅目標,而唔係即刻搵人取代佢,佢咁做只會令球員更加不安,尤其丁丁喺球隊係副隊長人選,點都有啲聲望。
新人嚟到呢度係唔係即刻可以取代到丁丁?如果佢係水貨又all in咗又點算?點解唔留到夏天先搞轉會放丁丁走?
根本廢賓唔會care球隊嘅前境,佢只想滿足自己慾望,所以之前啲大球會請佢幾個月就踢佢呢個權力膨脹嘅肥鳩走,我哋伊朗垃圾佬就當佢救世主
傳緊曼聯想買digne
點解要逼走佢。。。。
最廢個件jpg又唔見你走去清
成件事都痴能線
點計左閘都未係最緊要啦
JPG清到先得架
有鬼人要咩
Iwobi del晒ig入面既愛華頓post
黑燒離隊每人派$100
愛記嘅頹勢就係當初賓蛇神調動換入佢開始
真。。。佢咁樣直接擺私人恩怨上枱
叫班球員點為佢賣命

https://www.instagram.com/alexanderiwobi/

屌你老味入左去睇
上一個post已經四個月前
係走就快啊屌你
上場對阿撚臨完場一見到佢埋門就知佢炒硬
呢球真係睇到屌出聲

丁丁今次醒,有圖有真相
廢賓無得屈人病
紐卡素想要創造力不如考慮下黑燒呀
我地阿賓雪人唔駛用藉口
改變戰局之鬼
係就快喇
烏克蘭仔就快done deal
呢下fsw真係玩命
即管睇下踢走digne
高價入個次級聯賽既後生仔
會有咩下場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞