歐美主流樂壇集中討論區68

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
唔洗佢跳,adele開心到仆街
變又屌唔變又屌,肥都屌瘦又屌
不過屌黎屌去都係某班人
其實小弟真係睇唔明 解釋一下
聖經伊甸園,惡魔水9夏娃食禁果同阿當扑
魔鬼 = 蛇🐍 = Tay媽

拍得幾靚
個mv同預期有d落差
都有un 幾下嘅
adele嘅mv經歷過21 25 era,基本上除咗lead single之外,其他歌我都係抱住唔好就咁擺live片上嚟當plug咗嘅心態
係咪係時間要為sml mv平反,事關so far呢個已經係adele運動量最大嘅mv
估唔到玩symbol,以為終於有d visual野睇下

有d當年睇完J law套mother嘅感覺
估唔到仲跳少過send my love,同埋黑白

Tay 媽 驚喜客串
both queen
咁快就3 platinum
我記得hitsdd上星期先過200萬
呢個係跟出貨量計?
2022年美國Coachella音樂節官方海報一覽
Billie Eilish / Harry Styles / Kanye West 將在本屆音樂節上領銜表演

好想睇音樂節
2019年香港本身有個音樂節有Halsey
riaa喎hitsdd講到尾都只係媒體,而riaa就係成個美國唱片業嘅trade organization,你覺得邊邊嘅數字會準啲?你唔係覺得佢嘅stat有公信力過riaa呀嘛?

再講riaa certification喎你搞笑咩,不嬲都係講緊銷量而唔係出貨量㗎啦師兄雖然我都明白要swiftie承認佢兩個嘅商業號召力好難,不過為免你繼續自欺欺人,我都係直接啲講句,taylor 11張碟靠streaming先勉強同adele嗰3張打到有來有回,你就知佢兩個逐張計嘅話差距有幾大啦。adele張19全球賣866萬,tay得fearless同1989賣得多過佢,21 25就更加唔洗講啦無論商業定奬項都係tay完全無可能追得上嘅境界
就算香港有音樂節,我諗唔係請啲比較小眾嘅artist,就係請viu班小丑
folklore只係冇去riaa認證
美國銷量已經超過3M,要踩都搞清楚先
any source? 睇riaa folklore得1個白金,睇chartmasters folklore us sales 1.42m global sales 1.85m,比較好奇你呢個超過300萬嘅銷量係點得出嚟?定作數據?
Ching你冷靜d
你追返po睇下我邊忽算swifttie
我好明顯將adele排第一架喎
咁對唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞