歐美主流樂壇集中討論區68

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
wejuststrangers 咁快手負皮
我冇負皮你喎
可能依到係「swiftie狗竇」,
有其他泰粉負皮掛
ArianaGrande will appear on “The Late Late Show with James Corden” next Wednesday, December 15th.

promote santa tell me啦今年應該可以再爬高啲
滯銷喎
啲鋪頭入左咁多貨 今次血本無歸
咁咪同時放MV?!
今次歐洲反應好過美國,25個次調返轉
30除咗omg同依家美國興嘅音樂幾乎冇重疊
都可以破20年代最快百萬(general+pure)
同霸到billboard第一咁耐已經好好
諗下好喇,我唔信佢會拍新mv
Twitter個邊d泰粉Walmart女員工屈緊佢劈價促銷
乜鬼野泰粉, 泰國河粉好好食?
泰國河粉好食 不過泰粉就
Can’t wait !!!
英國三星期年冠
美國pure sales依然無敵
係streaming要比多d力打單,得easy on me頂唔到幾耐
呢三星期係我哋泰粉最黑暗嘅日子
佢應該等eom個勢回落+過埋聖誕先再打下一單
如果真係英美分開打都幾聰明,望就望有雙mv
唔知oh my god會唔會比聖誕洗走
不過過左今個星期juice wrld之後都沒乜對手出碟album應該仲可以第一好耐
點解呢首lana唔吿佢 明明真係好似
當年第一次聽嗰陣已經覺得好似without you
因為lana唔使經人攞錢
點夠膽搞佢阿成隊生化軍團swifte係度
聖誕easy on me都難捱啦何況零宣傳嘅OMG
一月開始有新single新mv,residency開波應該keep到
邊敢 班泰粉實圍佢 話佢銷量差 Tay Tay 一定冇聽過啲歪星嘅歌 咁有才華使抄佢 ,然後Tay Tay 又變成受害者
才華嚟計lana >> tay啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞