歐美主流樂壇集中討論區68

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
cyberbully嚟計swiftie應該贏army少少咁啦
諗起ari同gaga媽媽攞grammys嘅時候army鬧到好狠
“listen up you sick twisted white demon”
睇嚟有總結啦!
Tay媽 < all female artists
Swiftie < all fandom
鬥乜都輸,脫粉了
Tay 媽出8個封面就預咗你地班友買齊㗎啦 點知成班養唔熟唔撚買 搞到冇後勁
Can’t wait !!!
evermore有八個封面?
咁你買齊未?肯撚定又上微博借spotify 嚟聽啦
taylor 同katy個beef仲有scoot賣版權嗰陣swiftie仲狠喎

唔計啦
1989出咗65款polaroids都唔夠25揪
唔知如果adele個版權畀人賣咗你地會唔會都係咁狠
所以咪話”evermore is lonely at store”
轉賣版權有咩錯?
自己傾唔掂數就煽動fans cyberbully製造輿論壓力
你做粉係因為佢咩都贏?

Chart obsessed?
咩都鬥唔過 點樣chart obsessed
swiftie用taylor啲stat踩人=正常
我哋用adele嘅stat踩返taylor swiftie就叫人專注音樂
呢個時侯 唔準提tay 我地不如傾音樂
鬥換仔速度贏到開巷啦
同calvin散完之後一個屈尾十就同tom撻著
stream getaway car
我最鐘意taylor首without you
所以先話佢啲歌係靠炒作
啱啱聽完 點解好似熟口熟面嘅? TV 版嚟?
i don’t care
good music are still good music
lana首wildest dreams抄9佢
taylor version 姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞