歐美主流樂壇集中討論區68

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
Adele比唔上legendary diva都可以首週300幾萬
2隻碟銷量加埋等於tay tay n隻
單曲冠軍週數就係tay tay幾何倍數
Flop到仆街嘅30用咗本年代最偉大album folklore 3/4分1時間衝到百萬

唔怪得swfitie咁在意Adele
講緊as artist/singer嘅實力講埋activist個part
反正根據依到嘅說法就依家taylor全部範疇畀其他人比下去寫歌唔夠人叻,專輯唔夠人賣得多,單曲唔夠冠,唱歌唔夠勁 ,唔夠人有才華 ,夠bitchy,夠dramatic ,夠老 。
唯一就係夠多swiftie夠多cd vinyl版本
tay媽應該好快flop
咁你撚樣又去微博借spotify 聽免費音樂? 死乞衣
30用咗16日
folklore 3個月
6分之1都嚟緊
佢仲有夠靚夠高嘅 又唔係一無是處
但係tay媽駝背啊又輸一樣!
原來adele少我一個聽所以Spotify debut先有all time第六, 難怪你咁嬲啦
佢係doc度話自己slappable face
又屈Tay 你哋咩居心
你哋先癲 Adele 碟都未出已經擔心定
10幾隻碟+一隻碟30幾隻歌嘅Spotify queen

Adele淨係係d蚊型platform Apple Music度破紀錄真心廢
依家擔心緊tay媽好快flop
唔驚 我哋泰粉 養得起佢…首週咁大把
記得30都未出講開Grammy佢已經話唔轉型唔應該再比aoty佢
妖Surprise album唔計啦
未出嘅時候 李東敏 係話flop 得tay 守住4專
army仲好揪過swiftie
我都記得,話2010四大定五大女歌手得tay tay破到四專魔咒
swiftie好揪啲我哋刷到80幾萬首週
army都唔得
就算adele紅唔到第四專都冇所謂
因為頭三張已經夠贏goat嗰11張
好心你哋就學army 刷長冠單啦 明知得死忠聽
比死忠都輸埋比BTS
swiftie淨係識搏第一個禮拜
搞到1-38
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞