歐美主流樂壇集中討論區68

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
It was the best of times the worst of crimes
咁taylor嘅lyrics真係寫得好好嘅
唔係點可以寫到咁入心入肺
Losing him was blue like I'd never known
Missing him was dark gray, all alone
Forgetting him was like tryin' know somebody you never met
But loving him was red
一個”red”字可以寫到咁嘅歌唔係人人做到
Billboard Bubbling Under Hot 100: #2(new) It'll Be Okay, Shawn Mendes.
swiftie toxic開唔意外
同If I Can’t Have You一樣都係空降第二
詞嘅話我最中意cardigan
tolerate it
好似唔關事 但folklore 係Kanye announce 左Donda 一日既surprise release
全世界一定要圍住佢轉?
同Kayne撞時間一定係炒作?
今年咁多大牌撞期全部都係炒作啦
*Kanye
挽回泰粉面子 不如佢直接邀請Kanye 同佢合作啦 包佢破紀錄 泰粉先可以再周圍踩
咁樣一定係tay媽為炒作特登同ed bruno adele差唔多時間出
吓 係你話 Adele 特登撞tay 期嘅 而家比人話返轉頭 又扮可憐?
你地話邊個遲宣布日期先=撞人炒作架
又屈
點解folklore就唔可以係本身預計嗰個時間出一定係因為kanye announce咗之後先surprise drop又唔係錄完即刻掉出嚟。
換轉話,你哋話adele一早預計嗰個時間出呀嘛
咁即係話taylor故意撞埋佢,博炒作,話曬佢最dramatic㗎啦!
佢最鐘意痴㗎啦 痴Kanye 痴Adele 好出奇咩
6月公開announce redtv 11.19出
咁講Adele一定唔係炒作因為可能佢兩年前就計好,喺屋企諗咗好耐都係2021.11.19號出
講咁多反正taylor做乜都係炒作啦得未啊,你地都係想聽到咁嘅答案啫,上面咪講曬囉,taylor鬥乜都唔夠其他人嚟,專輯銷量單曲冠單性格人品全部輸
邊夠你痴撚線啊adele出album之前仲係咁話自己個仔鍾意taylor添啦,邊個痴邊個啊,你都幫緊adele招黑㗎咋
又發爛渣 不如你冷靜下先啦
駁唔到就話人發爛渣
我好冷靜咁睇你留言咗成日啦
Tay 媽咁正 我都鐘意啦
係喇係喇 tay最勁 最靚 啲獎比哂你喇
學你發爛渣
多謝你近排咁鍾意佢啊,但係你係咪真心鍾意adele就另話啦,定係借住機會屌你不嬲最憎嘅tay媽同billie
btw 我有聽開Adele㗎唔似你為屌而屌 見到tay個名就發曬癲咁jer住曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞