歐美主流樂壇集中討論區68

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
完全唔識老
依家佢地唔出聲
淨係負皮
swiftie以為adele係嗰啲賣完第一個禮拜就收曬皮嘅垃圾咩
billboard又逼害taylor同bts
The Best Damn Thing
如果佢好似阿邊個咁chart obsessed就唔會

揀thanksgiving week debut
出完碟消聲歷跡咗個半月
半個電視訪問都唔做
揼咗兩個月先打第2單

Billboard d rules好似啄住佢黎改
居然有咁多dancer+visual
billboard set埋single嘅最低定價,依家至少要賣0.39美金,令我諗起佢為咗谷銷量,0.03賣willow+ christmas tree farm
仲燒埋張櫈
呢舖set fire to the chair
炒新聞仲唔夠 減價谷銷量
早排30首週銷量低folklore+bundle幾千嗰陣swiftie搶口到adele唔同割粉絲韭菜去刷首週數據然後第二個禮拜開始就fade到唔知邊到嘅fadelor swish,adele第二個禮拜之後嘅數據都仲好好睇睇

btw fadelor依家完全plug唔起單曲主要係因為airplay唔掂,啲電台播少咗佢啲歌主要有兩個原因,一嚟佢年紀到,二嚟因為me,fadelor為咗plug me呢首兒歌,買撚埋ac電台搞到係咁比聽眾port,port撚到依家電台都唔比佢買歌不過每當我話me陀衰家嗰陣總會有swishie話lover揀me做lead single冇問題
一見有dawn fm就淆青到即刻延期,點知abel話第一個禮拜唔賣實體住,真係撚到fadelor仆街
比聽眾port 咁撚慘咩 而家先知 ,呢度班泰粉報喜不報憂
Twitter班swiftie又恥笑佢debut得十幾萬

Btw,有冇人等陣1點睇OMG premier
2分鐘!
Count down

黎啦
喺成人抒情台hard sell兒歌,唔port先假
睇唔明 真係OMG
換咗3套衫
蛇同蘋果,都算畫出腸

堅持唔跳
一跳又有人走出黎話佢變左嫁啦 瘦左都要比人話
致敬fadelor寫信屌9 apple
music industry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞