歐美主流樂壇集中討論區68

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
Noooooo!!!!!
唔好期待太多
有已經好過無
到時可能又係un下un下

可能有驚喜呢,EOM初頭睇tease都好似Hello
佢連去十萬人嘅stadium都係拍幾下蘿友當跳咗,冇期望佢會排舞
冇諗過佢會係mv跳舞
同佢形象好唔match
希望有d gimmick同心思
不過佢通常第二首mv都好hea
Someone like you,send my love
可以搵Dancer跳,好似Chasing Pavements 同Rolling in the Deep咁,企喺隔離唱/坐住唱
有mv已經要還神啦佢咁多年加埋分分鐘十條mv都冇呢個女人呢幾個月淨係出嚟唱一兩次歌跟住又返歸陪條仔睇波
佢瘦咗咁多 都期待佢跳㗎
珍,有已經好驚喜,諗住又係when we were young式hea爆災難性plug歌

真係冇,19,21,25各兩個mv
21個陣好似都係掛住瘟仔cancel show
Someone like you 首歌唔需要太多花巧野
簡簡單單一鏡到底已經有feel
之前water under the bridge段片係tiktok咁有noise佢肯跳d簡單step都應該好爆
掛住媾仔cancel show好似係19 era嚟
不過講真adele大眾好感度咁高都關佢夠低調唔搞太多門面嘢事,所以無論喺英語國或者非英語國佢啲作品都咁多人受落

對比下某位極度高調又極多drama嘅diva就知咩事佢死忠係多但大眾好感度出曬事搞到佢依家啲歌點plug都plug唔起
6年先出得個三個mv
adele嚟講算勤力
No physical copies (vinyls, CDs, cassettes) for weeknd’s ‘Dawn FM’ will be available in store during release week. Furthermore, no physical copies will be shipped the first week.

This will obviously impact first week figures.
低調得嚟 仲要啲歌基本上全部自己獨力唱 完全唔使痴人 唔洗炒話題
vocal廢唯有靠drama搭救
冇收音機
咁都可以搵到嘢踩一捧一痾啲屎都香啲咁
好似amazon music個twitch都有得聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞