歐美主流樂壇集中討論區68

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
佢兩個都算新世代男歌手最top
Decade end artist 目前前二
不過都連續仆街左幾首
今年反而係 jb 最勁
最正路係maroon5 imagine dragons 同 Coldplay
不過基本上全部flop左
歐美band近兩年大不如前,除左近排彈起左隊glass animals heat waves
想聽band可以去聽jpop ,band係日本受歡迎好多
JB由專輯型藝人變單曲型
歐美d band真心一蟹不如一蟹
連coldplay呢d質素都上到top
maroon 5近年係咁出垃圾
girls like you其實真係好shit
講真首歌靠cardi b carry
dawn FM - The Weeknd
Jan 7th
WTF
Billboard Hot 100: #1(=) All I Want For Christmas Is You, Mariah Carey [51 weeks]. *eighth week at #1*

真 ! 淨係首Stay 已經係榜耐過佢Justice專輯啲歌
大家好,我哋今年一如以往會搞返個連登嘅頒獎典禮眨吓眼就第4年了,呢度都好似熱鬧返啲
除咗artist/album/song of the year之外,大家都可以提議下想增設啲咩獎項計分方法同上年大同小異,我儘量下個禮拜比到大家填google form,大概有2-3個禮拜時間投,希望一月尾出到個結果還望各位多多支持
下年再見
又改期
有幾想拎冠
歌同mv都好撚正
應該會有fka舊fans嫌太mainstream
但我就覺得啱啱好

唔好改啦 , can’t wait!!
過多幾年可以打破返最長#1紀錄
依家啲hit band都好垃圾
要好聽要搵indie野
呢首易入口,希望多啲街客認識佢
日本band有冇推介
歐美
taylor swift
Justin Bieber
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞