歐美主流樂壇集中討論區68

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
你講到佢唔炒作出唔到碟咁1年同6年都無咩分別姐
又唔係Whitney,Mariah,Xtina呢d vocal queen
又唔係Madonna,Beyonce,Britney咁跳得
又冇Rihanna,Gaga,Nicki咁iconic

唔知Adele同呢班女歌手比唔比較到呢
潛幾個月水同潛幾年水冇分別
taylor swift = goat
adele starlet only
又屈幾時有講過TAY係史上最偉大藝人
通常聖誕都會百減價係賣實體碟最好timing
所以30咪可以每星期keep住十幾萬咁賣
sour呢排都升左唔少
juice今次純粹係公司食人血饅頭食得太過先仆街
印象中女歌手得mariah同adele係30歲之後仲有hot 100長冠
我作為最大嘅泰粉 認為Tay 媽係
Ari應該都會有, 再嚟就睇吓Rihanna電台表現點
Ri 啲一堆長冠單 tay媽點追
個時真係估唔到會左首兒歌
me e e
Tay 媽送比小朋友嘅禮物嚟
咁Ri又追唔追到Tay專輯冠周數呀
Adele 又有人比銷量呀
係呀, Tay要同Adele比銷量 同Ri比單曲 同Olivia Ari比流媒
Tay輸到貼晒地呀滿意未
Adele至少vocal上公認有實力
強如Xtina,Celine,Athena都公開讚過

Tay Tay唱/跳邊樣reach到top lv
or好似Gaga Madonna Riri咁帶到trend?
單曲 Adele 點輸?
swiftie日日打飛機吹咩music industry又唔計?
你打粒星想笑9 ri 先屌返你咋 睇吓點 睇吓點
又唔唱得又唔跳得又唔iconic都賣到4次首周百萬的確會引人妒忌嘅
同 billie 就比插水
識玩梗係同Adele鬥跳舞同Ri鬥寫歌同Nicki鬥vocal同Bey鬥青春

Btw前兩日先有swiftie話Adele and Taylor has same vocal range
Music Industry=All Time最偉大藝人?
況且佢真係音樂界出過一分力喎, 當年下架晒所有流媒比公開信比Apple要求唔好提供免費音樂
才華掛 佢哋最中意講到其他人冇才華得 Tay 有咁 冇錯 李東敏我又屈你
邊到有講?
Twitter 嗰啲嘢又要搬過嚟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞